Rohkema info nägemiseks:

PANDI BALT ESTONIA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 249; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PANDI BALT ESTONIA kohta arvamuslugu!"

PANDI BALT ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 249 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PANDI BALT ESTONIA OÜ alustas oma tegevust 2004.aastal ja põhitegevusalad on konsultatsiooniteenused, mis on seotud meretranspordidega, dokumentide vormistamine laevaomanike- Omavahelise merendusklubi(P&I) liikmetele ja klubi ülesandel, samuti nende huvide esitamine.

Alates firma asutamise ajast PANDI BALT ESTONIA OÜ oli Euroopa Liidu kindlustusseltside esindajana Eestis, kelle põhitegevuseks oli liiklusõnnetuste käsitlemine. Aastal 2022 põhitegevus jäi endine, konsultatsiooni-teenuste osutamine ja abi kindlustushüvitiste saamisel liikluskahju.Uusi kliente pole juurde tulnud ega lepingud sõlmitud. Aaruandeaastal müügitulu oli 78 483 euro ja aruandeaasta tulem on kasum 139 euro.Juhatus kinnitab, et ettevõtte tegevust 2022. aastal võib pidada rahuldavaks ja loodab edukamale tegevusele 2023. aastal.

PANDI BALT ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.