Rohkema info nägemiseks:

MARKETEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Usaldusväärne autoremondi ja hoolduse ettevõte, kes on pühendunud teie sõiduki tervise ja ohutuse tagamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsides usaldusväärset partnerit sõidukite hoolduseks, remondiks või kindlustusjuhtumite kahjukäsitluseks, olete leidnud õige koha! MARKETEL OÜ on juhtiv ettevõte, mis pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad sõidukite remonti, keretöid, värvitöid, kindlustusjuhtumeid ja kahjukäsitlust ning autode hooldust.

Meie kogenud meeskond omab pikaajalist kogemust sõidukite remondi valdkonnas. Olgu tegemist väikeste kereparanduste või ulatusliku mootoriremontiga, oleme varustatud teadmiste ja oskustega, et tuua teie sõiduk tagasi täiuslikku seisundisse.

Kui teie sõiduk vajab keretöid või värvitöid, oleme teie teenistuses. Meie professionaalsed tehnikud tagavad, et teie auto välimus oleks taas veatu ning kere- ja värvitööd vastaksid kõrgeimatele standarditele.

Oleme spetsialiseerunud kindlustusjuhtumite kahjukäsitlusele. Teeme koostööd kindlustusfirmadega ja aitame teil kahjusid hinnata, dokumenteerida ning hüvitist taotleda, tagades, et teie õigused ja vajadused on kaitstud.

Regulaarne hooldus on oluline, et teie sõiduk püsiks ohutu ja töökorras. Meie hooldusteenused hõlmavad diagnostikat, õlivahetust, filtrite vahetust ja elektrisüsteemide remonti.

Meie eesmärk on pakkuda tipptasemel teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Oleme pühendunud kliendirahulolu saavutamisele ja usaldusväärsete lahenduste pakkumisele.

Kui soovite lisateavet või soovite meie teenustega tutvuda, võtke julgelt ühendust meie professionaalse meeskonnaga. Ootame teiega koostööd ja aitame teid meelsasti kõigis teie sõidukiga seotud vajadustes.

Võta ühendust ja broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

kaido.raud@mail.ee
+372 5346 2323

MARKETEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Kiire ja usaldusväärne hooldus, soovitan!

- Marko K.

Hooldus oli põhjalik ja professionaalne.

- Teele T.

Kahjukäsitlus oli suurepärane kogemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MARKETEL OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on sõidukite remont, nende kere- ja värvitööd ning sellega seonduv. Vahendatakse kinnisvara müüki, osutatakse ka kinnisvaraalast konsultatsiooniteenust ning fotograafiateenust. 2022.aasta müügitulu oli 178743 €, suurenedes võrreldes 2021 aastaga 21% võrra. Ettevõtte puhaskasum 2022 oli 11499 €. Tööjõukulud olid 2022 aastal 62746 €. Juhatuse liikmele juhatuse töös osalemise eest tasu makstud ei ole. Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Mootorihooldus ja jõudluse optimeerimine

Teie sõiduki mootor on selle süda ja hingeosa, mis hoiab kõike liikumas ja teile usaldusväärset sõitu pakkumas. Mootori hooldamine ja jõudluse optimeerimine on
ssb.ee
Teie sõiduki mootor on selle süda ja hingeosa, mis hoiab kõike liikumas ja teile usaldusväärset sõitu pakkumas. Mootori hooldamine ja jõudluse optimeerimine on võtmetähtsusega, et tagada sõiduki tervis, ökonoomsus ja tippvõimsus. Selles artiklis uurime, miks mootori hooldus on oluline ja millised on peamised meetmed selle jõudluse optimeerimiseks. Mootorihooldus on oluline mitmel põhjusel: Pikem eluiga: Regulaarne hooldus ja õigeaegne hooldamine võivad pikendada teie mootori eluiga ja säästa teile suuri remondikulusid tulevikus. Paremad kütusekulud: Korralikult hooldatud mootor on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.