Rohkema info nägemiseks:

KAAL KONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KAAL KONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

KAAL KONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KAAL Konsult OÜ alustas tegevust 13. veebruaril 2004. a. Ettevõtte põhitegevuseks on konsultatsiooniteenuste osutamine juhtimiskonsultatsioonide ja infotehnoloogia valdkonnas. Põhikirja järgselt kuuluvad tegevusalade hulka ka kinnisvaratehingud ja –haldamine, ehitustegevus ning koolitus kestvusega kuni kuus kuud.

KAAL Konsult OÜ keskendus 2022. aastal majandustarkvaraäri arendamisele. Osaleti mitmetes majandustarkavara juurutamise ja arendamise töödes. Suurim klient oli tööde peaettevõtja Epicor Software Finland Oy Soomes. Põhitegevusega seotud käive kujunes 2022. aastal 190 078 euro suuruseks. Töid teostati koostöös kauaaegsete koostööpartneritega Epicor Software Finland Oy ja Epicor Software Sweden AB.

Muudes põhikirja järgsetes valdkondades 2022. a. tegevust ei toimunud.

KAAL Konsult OÜ majandusaasta lõppes ärikasumiga 92 659 eurot. Ettevõtte aruandeaasta puhaskasum oli 75 317 eurot.

KAAL Konsult OÜ-s arvestati 2022. aastal juhatuse liikme lepingu järgseid tasusid summas 21 000 eurot. Ettevõttes töötas kolm töötajat.

KAAL KONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.