Rohkema info nägemiseks:

FINANCE TVS OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2367; jälgijaid - 108. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINANCE TVS OÜ kohta arvamuslugu!"

FINANCE TVS OÜ hetkeolukord

Juba 2367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 108 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusvaldkonnad

Finance TVS OÜ loodi 2004. aasta veebruarikuus, eesmärgiga pakkuda konsultatsiooniteenust ja tegutseda investeerimisvaldkonnas.

Põhitegevusaladeks kuni 2020 oli sõiduautode rentimine ning finantsteenuste osutamine.

Aruandeaastal ettevõtte jätkaas ainult finantsteenuste ja finantsalaste konsultatsioonide osutamisega.

Personal 2022. aastal töötas Finance TVS OÜ-s keskmiselt 5 töötajat. Töötajatele ja juhatuse liikmetele arvestati tasu kokku 176 tuhat eurot (2021.aastal 184 tuhat eurot ), sealhulgas ka sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksed.

Müügitulu ning kasum 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 230 tuhat eurot (2021. aastal 237 tuhat eurot) ning puhaskasum 2,4 tuhat eurot (2021. aastal puhaskahjum 2,5 tuhat eurot).

31.12.2022 seisuga ei vasta ettevõtte omakapital äriseadustikus nõuetele.

Aruandekuupäeva järgselt on ettevõte jätkanud tegutsemist ning suutnud täita oma kohustusi tavapärase äritegevuse käigus. Seega ei põhjusta juhtkonna hinnangul aruandekuupäeva seisuga väljakujunenud finantsseisund märkimisväärset kahtlust ettevõtte suutlikkuses jätkata jätkuvalt tegutsevana. Ettevõtte netovara kavatsetakse viia vastavusse äriseadustiku nõuetega 2023. aasta jooksul omakapitali suurendamisega läbi osanike poolt ettevõttele antud laenude konverteerimise.

Lisaks tehakse igapäevaselt tööd täiendavate ressursside leidmiseks ning suurendatakse teenuste mahtu, mis võimaldab lühiajaliste kohustuste täitmist.

FINANCE TVS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.