Rohkema info nägemiseks:

KINTEK GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 691; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KINTEK GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

KINTEK GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 691 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Aleksandr Karakozov (27.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kintek Grupp on asutatud 2004 aastal. Algsed põhitegevusalad olid seotud metsandusega, kusjuures alates 2006.aastast tegeleti metsa ülestöötamise, metsamaterjali ostu ja müügi, metsamaterjali veo ja kõigi eelloetletud tegevuste vahendamisega. 2007. aastal alustati uue tegevusharuna paintballi varustuse vahendamist Eesti juriidilistele ja eraisikutele. 2008. aastal tegeleti ainult paintballi varustuse müügiga ning metsamaterjali ostu ja müügiga. 2009. aastal alustas ettevõte ehitustegevuse vahendamisega ning jätkas paintballi varustuse ostu-müügiga.

2010. aastal tegeleti samadel tegevusaladel.

2011-2017 oli ettevõtte põhitegevusalaks erinevate kaevetööde teostamine ekskavaatoriga.

2017 soetati transpoditeenuste osutamiseks kaubabuss Iveco, millega teostatakse vähesel määral kaubavedu maanteel.

2018.aasta teises pooles alustas Kintek Grupp OÜ erinevate torustike, sanitaartehnika paigaldamise ning remondiga, millest 2019 sai ettevõtte põhitegevusala ja oli ka aruandeaastal.

Aruandeaastal oli ettevõtte müügitulu 530 775 eurot ja kasumiks kujunes 22 025 eurot.

OÜ Kintek Grupp plaanib oma tegevust jätkata torustiku- ning transporditöödega järgneval majandusaastal.

OÜ Kintek Grupp juhatusele ei ole ettenähtud lahkumis- ja tagasiastumishüvitisi, samuti ei kasutata soodustingimustel ettevõtte vara.

KINTEK GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.