Rohkema info nägemiseks:

INDIGO DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 576; jälgijaid - 35. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INDIGO DESIGN OÜ kohta arvamuslugu!"

INDIGO DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 576 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Indigo Design OÜ on asutatud 31.03.2004.aastal. Majandustegevust alustati sama aasta maikuust.

Juuni 2004 esitas ettevõte EAS Regionaalarengu Agentuurile Äriplaani “Disaini ja moesalongi käivitamine ja seadmete hankimine”, et taotleda ettevõtluse arendamiseks ettevõtte alustamise starditoetust.

Septembris 2004 sai firma satarditoetust EAS-ilt 160000.- krooni ulatuses, mille eest soetati õmblusmasinad,tikkimisseade, triikimissüsteem, mannekeenid, siidimaali raamid.

2022 . aastal jätkati rõiva- ja tekstiilikujundus- ja õmblusteenuste osutamist eraisikutele ja ettevõtetele. Samuti osutasime tikkimisteenust ja müüsime reklaamkingitusi.

2021. aastal oli Indigo Design OÜ müügitulu 9667 eurot, mis saadi tikkimis- ja õmblusteenust osutades ettevõttetele kui ka eraisikutele.

2023. aastal on kavas jätkata rõiva- ja tekstiilikujundus- ja õmblusteenuste ning tikkimisteenuse osutamisega eraisikutele ja ettevõtetele.

Plaanis on välja töötada korralik turustusvõrk ja vajadusel võtta tööle täiendavat tööjõudu.

Aruandeaasta kasumiks kujunes 2463 eurot.

Indigo Design OÜ oli 2022 1 töötaja. Tööjõu kulu koos maksudega moodustas kokku 10501 eurot.

Indigo Design OÜ juhatus on üheliikmeline.

Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

INDIGO DESIGN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.