Rohkema info nägemiseks:

KIVIKODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1082; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KIVIKODU OÜ kohta arvamuslugu!"

KIVIKODU OÜ hetkeolukord

Juba 1082 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kivikodu on asutatud 2004. aastal. Põhitegevusalaks on kinnistute hooldus ja ATV eritööd. Lisateenusena on OÜl äriruumide rentimine, kuna omatakse ärihoonet Leola 47. Suurimad tellijad olid 2022 aastal Nordlin Ehitus OÜ, Sakala Ehitus OÜ, ning erinevad korteriühistud ja ettevõtted. 2022 oli ettevõtte müügitulu 214 026 eurot, mis oli võrreldes 2021 aasta käibega 80 785 euro võrra suurem, mis oli kahe masina müük. Tähtsa osa käibest moodustas ka Leola 47 rendipinna üüritulu ja kulutuste katmine üürnike poolt. Puhaskasum kujunes käesoleval aastal 57 742 euroga.

OÜ Kivikodu juhatus on kahe liikmeline. Aruandeaastal ettevõtte juhatus ei ole oma liikmeks oleku eest saanud tasu, soodustusi ega garantiisid.

2022.a. kasutas ettevõte palgatööjõudu keskmiselt 1 töötaja kuus, kes tegeles alltöövõtu lepingu alusel elektri A pädevuse teenuse pakkumisega. Kõik kinnistute hooldusel vajaminevad tööd teostati juhatuse endi tööjõuga või osteti teenust sisse. Olemasolev töötaja osutas alltöövõtuna elektriteenust. Kõik tellimustööd teostati käsunduslepingu alusel.

OÜ Kivikodu põhieesmärgiks järgmisel, 2023 majandusaastal on äritegevuse mahtude hoidmine. Vajadus on osaleda hangetel ning pöörata oma tähelepanu erinevatele kliendigruppidele ja teenustele ja leida ka uusi partnereid kinnisvara hoolduse vallas. Mitte panustada ainult ettevõtetele ega ainult eraisikutele vaid leida väga erinevaid kliente: avalikus sektoris, eraettevõtjaid, eraisikuid. 2022 aastal tehtud töid hoitakse ka 2023 aastal, kuigi teada on et üks suuremahuline hange lõppeb ja tööde maht väheneb. OÜ Kivikodu on oma tegevusliku suuna pööranud arboristi teenuse osutamisele ja kinnistute hooldamisele (muru niitmised, puude langetamised, kärpimised ja koristamised, lume lükkamised talve perioodil). Küll ei soovita muru niitmise teenust väga laialdaseks ajada, kuna olemasolevate töötajatega ei jõuta lepinguid juurde võtta ja seega mahtu väga suurendada ei saa. Kevadeti pakutakse hooldada puid ning talvel lume lükkamise teenust traktoriga ja AVANtiga ja katustel käsitsi jääpurikate eemaldamist . Need teenused on toonud ka lisaraha ettevõttesse.

Kuna OÜ soetas 2018 aastal kinnistu Viljandi linna, siis garaazi rentimise kulud on vähenenud kuid kinnistu haldamise kulud suurenenud.

Kinnistul on olemas koos ostuga kaks rentnikku. Ärihoonest on välja renditud võimalikust pinnast 100%. 2022 aastal investeeriti Leola 47 küttesüsteemi uuendamisse. Samuti remonditi ja tehti uueks vanad saunaruumid, mis võeti kasutusele köögina. Ülemise korruse rendipinnale tuli 2023 aasta algusest ka uus rentnik, kelle jaoks tehti ruumides remont sobivaks.

2023 aasta plaanis on lõpetada investeeringud elektri müügi vallas, ehk päikesepaneelide paigaldamine. Sõlmida uusi lepingud talveperioodiks lume lükkamise teenuse osutamiseks. Pikemaajaliselt on teostamisel kahe kinnistu vahel oleva aia projekteerimine ja selle ellu viimine. Seoses sellega saab ettevõte kasulikku maapinda juurde.

KIVIKODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.