Rohkema info nägemiseks:

BALTGROS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Tallinnas juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsele tööstuslikule puhastusele, pakkudes professionaalseid lahendusi, mis aitavad säilitada hooneid nende esialgses hiilguses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas hoida oma tööstushooneid puhtana ja säilitada nende esialgne ilu ja funktsionaalsus? BALTGROS OÜ on Tallinna juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud hoonete tööstuslikule puhastusele, pakkudes kvaliteetseid lahendusi, mis aitavad teil säilitada hooneid, mis näevad välja nagu uued.

Hoone fassaad on esimene asi, mida külastajad ja kliendid märkavad. Meie spetsialistid tegelevad kvaliteetse fassaadipuhastusega, et eemaldada mustus, tolm, grafiti ja muud saasteained ning taastada hoone esialgne sära. Katused vajavad regulaarset hooldust, et vältida lekkeid ja säilitada struktuuri tugevust. Teostame katusetöid ja puhastust, tagades, et teie katus oleks vastupidav ja funktsionaalne.

Selged aknad mängivad olulist rolli hoone üldise välimuse ja valgustatuse säilitamisel. Meie ekspertide poolt läbi viidud aknaklaaside puhastus aitab teil säilitada klaasist pindade selgust ja puhtust.

Tugev mustus, hallitus ja vetikad võivad teie hoone pinnad kiiresti rikkuda. Me kasutame kõrgsurvepesu tehnoloogiat, et eemaldada kangekaelsed plekid ja taastada teie hoone välimus. Regulaarne hoolduskoristus on oluline hoone sisemise keskkonna puhtuse ja ohutuse tagamiseks. Meie meeskond teostab tõhusat hoolduskoristust vastavalt teie vajadustele.

Meie eesmärk on pakkuda teile professionaalset ja usaldusväärset tööstusliku hoonete puhastuse teenust, mis vastab teie ootustele ja eelarvele. Oleme uhked oma kogenud meeskonna ja tipptasemel seadmete üle, mis võimaldavad meil teha suurepärast tööd iga projekti puhul.

Kui otsite parimat lahendust tööstusliku hoonete puhastuseks Tallinnas, ärge kartke võtta meiega ühendust. BALTGROS OÜ meeskond on valmis leidma just teie vajadustele sobiva lahenduse, et teie hoone oleks puhas ja esinduslik.

Ootame teiega koostööd!

Kontakt:

+372 526 9532

BALTGROS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Aknaklaaside puhtus on silmapaistev, tänud!

- Jaan J.

Nende fassaadipuhastus tõi hoone sära tagasi!

- Kati K.

Kiire ja tõhus puhastusteenus, kiidan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BALTGROS OÜ tegevusaruanne 2022

Baltgros OÜ on alustanud oma põhitegevusega alates 1.septembrist 2004.a. Ettevõte juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõte põhitegevusalad on kinnisvarahaldus- ja hooldusteenused. Baltgros OÜ eesmärgiks on pakkuda laias vallikus oma teenust Eesti (esialgu ainult Tallinna) kinnisvara turul. Esialgne kahjum oli prognoositud eelkõige seoses investeeringutega äri põhitegevusalasse, ehk said ostetud vajalikud töö- ja abivahendid firma töötajatele. 2022. aastal moodustas OÜ Baltgros müügitulu 369478 EUR. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük. OÜ Baltgros müügitulust moodustas 100% müük

Dropdown

kõik artiklid

Fassaadipuhastus - Hoone esialgse sära taastamine

Hoone fassaad on oma olemuselt visiitkaart, esimene mulje, mis jääb külastajatele ja klientidele meelde. Ent ajapikku võivad tolmu, mustuse, grafiti ja muude sa
ssb.ee
Hoone fassaad on oma olemuselt visiitkaart, esimene mulje, mis jääb külastajatele ja klientidele meelde. Ent ajapikku võivad tolmu, mustuse, grafiti ja muude saasteainete jäljed kiiresti muuta hoone välisilme halliks ja elutuks. See on hetk, kui astub sisse meie spetsialistide meeskond, kes on pühendunud kvaliteetse fassaadipuhastuse kaudu taastama hoone esialgse sära. Fassaadipuhastus on tänapäevane kunst, kus kohtuvad tipptasemel tehnoloogia ja kogemustega spetsialistid. Meie eesmärk on mitte ainult eemaldada nähtav mustus, vaid ka tagada, et hoone fassaad säilitaks oma kvaliteetse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.