Rohkema info nägemiseks:

EMEKAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4146; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EMEKAN OÜ kohta arvamuslugu!"

EMEKAN OÜ hetkeolukord

Juba 4146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Emekan OÜ põhitegevusaladeks on üldehitustööd, sanitaartehnilised tööd ja torutööd, katlamajade rajamine, soojussõlmede paigaldus, radiaator- ja põrandakütte paigaldus, vee- ja kanalisatsiooni välisvõrkude paigaldus.

Aruandeaasta eesmärgid said täidetud, ettevõtte müügitulu oli 2,5 miljonit ning kasum 54 tuhat eurot. Emekan OÜ teostab töid peamiselt alltöövõtu korras suurematele ehitusfirmadele, ettevõttel on kogemusi ka peatöövõtjana.

2022 aasta suuremad koostööpartnerid olid ABB Aktsiaselts, AS Merko Eesti ja Mitt&Perlebach OÜ. Emekan OÜ panustab taastuvenergia kasutuselevõtule ning kasutab oma tootmisespäikeseenergiat.

Osaühingul on kaks juhatuse liiget- Mehis Valk ja Jaanus Valk kumbki võrdse 50 % osalusega. Juhatuse liikmete tööd ei tasustata ja lahkumisel hüvitist ei maksta. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud soodustusi. Osaühingu keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 22. Palgakulu koos maksudega oli 2022 aastal 498 tuhat eurot. Tegevjuhtide brutotöötasu koos sotsiaalmaksuga oli 2022 aastal 30538 eurot.

Emekan OÜ on arenguvõimeline ja ettevõtte tegevus on kaetud pidevate lepinguliste töödega. Jätkub regulaarne koostöö peamiste koostööpartneritega.

Finantssuhtarvud ja arvutamise metoodika. 2021 2021

Maksevalmiduse kordaja = raha / lühiajalised kohustused 2,24 2,24

Maksevõime üldine tase = käibevarad / lühiajalised kohustused 4,82 4,82

Võlakordaja = kohustused / varad 0,17 0,17

Vara käibekordaja = müügitulu / keskmised varad 1,87 1,87

EMEKAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.