Rohkema info nägemiseks:

TALENTOR ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1266; jälgijaid - 35. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALENTOR ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

TALENTOR ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Talentor Estonia OÜ alustas tegevust 2004. aasta juulis ja peamised tegevusalad on: - personaliotsing – eelkõige sihtotsing, mis on suunatud juhtide ja spetsialistide leidmisele, - muud personalitööalased nõustamisteenused.

Talentor Estonia on teinud koostööd ja kuulunud 16 aastat rahvusvahelisse Talentori võrgustikku, mis on esindatud järgmistes riikides:

Europe: Austria (Vienna), Belgium (Brussels), Bulgaria (Sofia), Czech Republic (Prague, Brno, Ostrava, Kladno), Denmark (Copenhagen, Aarhus), Estonia (Tallinn), France (Paris, Lyon), Germany (Königstein/Frankfurt, Munich, Friedrichshafen), Greece (Athens), Hungary (Budapest), Italy (Milan, Rome), Latvia (Riga), Lithuania (Vilnius), Netherlands (Amsterdam), Norway (Oslo), Poland (Warsaw), Romania (Bucharest), Spain (Madrid, Vigo, Sevilla, Valencia, A Coruna), Sweden (Stockholm, Malmo), Switzerland (Basel,

Nyon, Bern, Hergiswil), United Kingdom (Edinburgh), Ukraine (Kiev)

Asia: China (Hangzhou, Shanghai), Singapore (Singapore), India (Mumbai)

North America: Canada (Toronto, Montreal), USA (Baltimore), USA (San Diego), Mexico (Mexico City)

South America: Brazil (Sao Paulo)

Africa: South Africa (Port Elizabeth)

Talentor Estonia OÜ juhatus koosneb ühest liikmest.

Ettevõte jätkab 2023/2024 personaliga seonduvate teenuste pakkumist ja planeerib äritegevust hoogustada Lõuna -Eestis ning luua

Lõuna-Eestisse püsiva kontori.

TALENTOR ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.