Rohkema info nägemiseks:

ESTMOTOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1376; jälgijaid - 14. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTMOTOR OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTMOTOR OÜ hetkeolukord

Juba 1376 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

ESTMOTOR OÜ on mitmete tuntud diisel-ja bensiinimootorite nagu HATZ, ISUZU, KOHLER, ROBIN-SUBARU esindajaks Eestis kui ka

Baltikumis. Antud mootoritega on varustatud palju seadmeid ja masinad nii Ehituses, tööstuses, aianduses, metsanduses, kui ka merenduses.

Lähtudes 2005 aasta ESTMOTOR OÜ majandustegevusest siis peamise eesmärgina oli esimesel täielikul tegevusaastal tegutseda aktiivselt müügi ja turustusega, leida küllaldaselt kliente ja olla neile abiks. 2005 aasta suve lõpul sai käivitatud ka remonditeenuse projekt, kuna nõudlus tekkis klientide poolt seoses analoogteenuse pakkujate puudumise tõttu Eesti turult.

24% ESTMOTOR OÜ kogukäibest moodustas kaupade müük Baltikumi ja Soome. Millest olulise osa moodustasid Soome firma OY FINMOTOR .

Järgnevatel aastatel on kindel perspektiiv suurendada kauba müüki Lätti ja Leetu , kuna omame antud piirkondadele müügiõigusi ja tegeleme praegu aktiivselt logistika välja töötamisega .

2022 aastal oli ESTMOTOR OÜ palgal 1 töötajat.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

OÜ Estmotor

Toomas Tilk

Juhatuse liige

ESTMOTOR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.