Rohkema info nägemiseks:

DOMUS KINNISVARA VAHENDUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4305; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DOMUS KINNISVARA VAHENDUS kohta arvamuslugu!"

DOMUS KINNISVARA VAHENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 4305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing DOMUS KINNISVARA VAHENDUS on 2002. aastal asutatud osaühing DOMUS KINNISVARA tütarettevõte, mis tegeleb peamiselt kinnisvara seadustamise, konsultatsioonide, projektijuhtimise ning maakleri – ja hindamisteenuste osutamisega. Osaühing DOMUS

KINNISVARA VAHENDUS teenusäri professionaalsus ja tulemuslikkus on eelkõige aidanud kaasa sellele, et ettevõte on aastatega kasvanud üheks suuremaks ja tuntumaks kinnisvarafirmaks Eestis. Maakler- ja hindamisteenuse pakkumise osas jätkatakse üle-eestilise teenuse pakkumist kontorites asukohtadega Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Viljandis ja Kuressaares.

Müügitulu teeniti aruandeperioodil 3 727 351 eurot (2021. aastal 3 912 797). Võrreldes varasema majandusaastaga müügitulu vähenes, kuna poliitiline ja majanduslik keskkond muutus ning alates III kvartali lõpust vähenes kinnisvaraturu aktiivsust oluliselt. Tarbijate kindlustunne kahanes ajalooliste rekorditeni ja see muutus koosmõjul teiste teguritega tõi kaasa turuosaliste ettevaatlikkuse kasvu ning ostuotsuste edasilükkamise. Ettevõtte kasumlikkusele avaldasid märkimisväärset mõju veel investeeringud Luise tn 2 asuvasse uude peakontorisse, kuhu koliti aasta keskpaigas. Uue head töökeskkonda pakkuva kontori tulemeid saavad ettevõtte töötajad ja partnerid nautida veel pikki aastaid, mis aitab kaasa järgnevate aastate tulemustele.

Osaühing DOMUS KINNISVARA VAHENDUS kaubamärgi all toimetab jätkuvalt ca 80 professionaalset kinnisvarakonsultanti/hindajat, kellest enamusele on väljastatud erialane kutsetunnistus. Osaühing DOMUS KINNISVARA VAHENDUS on kinnisvarafirmade seas üks juhtivamaid erialaste kutsetunnistuste arvu poolest, ainuüksi 2022. aastal taastõendas oma kutset või sai esmakordselt kutsetunnistuse omanikuks 15 erinevat osaühing DOMUS KINNISVARA VAHENDUS kinnisvaramaaklerit ja kinnisvara hindajat. Tõendatav erialane pädevus on meie tegevuse üks nurgakividest.

Ettevõte jätkas aktiivset toimetamist uusarenduste müügi sektoris, olles üks turuliidritest pakkumiste arvu osas. Uue elamispinna ostjatele suudetakse pakkuda arvestatavat valikut Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Pärnus.

Uuel majandusaastal jätkatakse seni toiminud strateegia elluviimist, mida kohandatakse vastavalt majanduskeskkonnale. Osaühingus DOMUS

KINNISVARA VAHENDUS töötas aruandeaastal keskmiselt 23 (2021. aastal 22) töötajat, kelle töötasufond kokku moodustas 592 502 (2021.

aastal 505 410) euro suuruse summa (s.h. juhatuse liikmetele makstud tasud).

Ettevõtte tegevust iseloomustavad peamised suhtarvud: 2022 2021

Lühiajalise võla Lühiajalise võla kattekordaja = 1,46 1,69 kattekordaja käibevara/lühiajalised kohustised

Likviidsuskordaja =

Likviidsuskordaja 1,46 1,69 (käibevara-varud)/lühiajalised kohustised

Maksevalmiduse Maksevalmiduse kordaja = raha/lühiajalised 0,70 1,55 kordaja kohustised

Omakapitali Omakapitali võlasiduvus = 1,37 1,50 võlasiduvus kohustised/omakapital

Puhaskasumi määr 0% 10% Puhaskasumi määr = puhaskasum/müügitulud

Ärikasumi määr 1% 10% Ärikasumi määr = ärikasum/müügitulud

Omakapitali Omakapitali puhasrentaablus = 1% 42% puhasrentaablus puhaskasum/omakapital

Koguvara Koguvara puhasrentaablus = 0% 17% puhasrentaablus puhaskasum/koguvarad

DOMUS KINNISVARA VAHENDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.