Rohkema info nägemiseks:

FARTRADE GROUP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse mööbli ja sisustuselementide müügiga, pakkudes mitmekesist valikut alates diivanitest ja söögitoakomplektidest kuni valgustite, peeglite ning õuemööblini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsides kodu, kus aeg maha võtta ja end tõeliselt hästi tunda, on oluline leida mööblipartner, kes mõistab ilu, hindab ajatut elegantsust ning pakub mitmekesist valikut. Selles valguses tervitab Charma Kodusalong teid, olles mitmekülgne mööbli ja sisustuselementide maailm, kus me armastame ilu ja väärtustame individuaalsust.

Charma Kodusalongi rajatised on avatud alates 2005. aastast, kui avasime oma esimese mööblipoe Tallinnas, Järve Keskuses. Oleme uhked, et esindame USA suurima mööblitootja Ashley Furniture\'i ainulaadset stiili Eestis. Ashley Furniture on aastate jooksul tõestanud end suurima mööblitootjana USA turul, hõlmates nii klassikalist Ameerika stiili kui ka kaasaegsemaid suundumusi. Meie tootevalik ei ole massiliselt ühesugune, mis tähendab, et igale mööbliesemele annab unikaalse puudutuse.

Meie eesmärk on pakkuda teile mitmekülgset valikut mööblit ja sisustuselemente, et igaüks saaks luua endale kodu, mis peegeldab isikupära ja soojust. Valikus on diivanid, elutoamööbel, söögitoakomplektid, magamistoa sisustus, kabinetimööbel, esiku lahendused, õuemööbel ning lai valik aksessuaare alates valgustitest kuni vaipade ja peegliteni.

Charma Kodusalong paneb suurt rõhku kvaliteedile, sest teie rahulolu on meile südameasi. Ashley Furniture\'i kõrge kvaliteedistandardiga tooted tagavad, et teie valitud mööbel kestab aastaid, muutes teie kodu mitte ainult ilusaks, vaid ka vastupidavaks.

Mööbli valimine võib olla väljakutse, kuid Charma Kodusalongi tugevus peitub meie professionaalses ja asjatundlikus meeskonnas. Oleme alati valmis teid nõustama ja vastama teie küsimustele, et saaksite teha informeeritud valikuid, mis sobivad teie maitsega.

Tutvuge meie laia tootevalikuga meie e-poes või külastage meie esindussalongi Järve Keskuse O korrusel, aadressil Pärnu mnt 238, Tallinnas. Lase Charma Kodusalongil olla teejuhiks teie kodu ilu ja mugavuse poole!

Kui soovite saada rohkem teavet või vajate personaalset nõustamist, võtke julgelt meiega ühendust. Charma Kodusalong on siin, et aidata teil luua kodu, mis on täis stiili, mugavust ja teie isikupära. Oleme valmis leidma parima lahenduse, et teie kodu saaks olla tõeliselt ainulaadne ja meeldiv paik.

Tere tulemast Charma maailma, kus ilu kohtub funktsionaalsusega!

E-POOD

FARTRADE GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika S.

Charma Kodusalong pakub imelisi valikuid. Tänulik oma uue diivani eest!

- Rein K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteet. Olen õnnelik, et valisin Charma!

- Margus R.

Charma meeskond oli äärmiselt abivalmis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FARTRADE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Fartrade Group tegeles majandusaastal 01.01.2022 - 31.12.2022 mööbli, valgustite ja muude kodutarvete müügiga. Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samas valdkonnas. Ühingus oli kokku 8 töötajat, kelle töötasu kokku moodustas 84 477 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

5 kodukujunduse trendi, mida jälgida aastal 2023

Astudes aastasse 2023, siis kodukujunduse maastik areneb värske suundadega, mis lubavad eluruumidele uut energiat, mugavust ja stiili. FARTRADE GROUP OÜ on nend
ssb.ee
Astudes aastasse 2023, siis kodukujunduse maastik areneb värske suundadega, mis lubavad eluruumidele uut energiat, mugavust ja stiili. FARTRADE GROUP OÜ on nende trendide eesliinil, pakkudes koduomanikele ja sisustushuvilistele viimaseid mööbliuuendusi. Vaatame üle viis peamist kodukujunduse trendi, mis määratlevad aastat 2023. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid Keskkonnasäästlikkus on muutunud tarbijate jaoks prioriteediks, mõjutades nende ostuotsuseid. Mööbel, mis on valmistatud taaskasutatud, ümbertöödeldud ja jätkusuutlikult hangitud materjalidest, on muutumas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.