Rohkema info nägemiseks:

LOCHLAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 622; jälgijaid - 55. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOCHLAN OÜ kohta arvamuslugu!"

LOCHLAN OÜ hetkeolukord

Juba 622 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal läks energia ja raha eelmiste aastatega sarnastesse valdkondadesse – investeeringud tehnoloogiaettevõtetesse, investeeringud teistesse instrumentidesse, elektrienergia tootmine ja kinnisvara rent ning haldus. Lisaks on ettevõttes sees inkubeeritud mõningaid tehnoloogia valdkondi targa kodu ja energia juhtimise sektoris.

Nii 2022 kui 2023 on realiseeritud nii oma kinnisvara, kui kinnisvara, mida ettevõte vaid haldas ja seetõttu portfell mõnevõrra vähenenud.

Ettevõte oli kasumis 193 651 euroga. Käive äritegevusest oli seejuures 37 294 eurot ja bilansimaht kasvas 2 296 015 euroni.

Töötajaid ettevõttes ei ole. Uuel aastal ootamatuid suunamuutuseid plaanis ei ole.

LOCHLAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.