Rohkema info nägemiseks:

HR FACTORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
HR factory on mitmekülgne personalitöö lahendusi pakkuv ettevõte, mis spetsialiseerub värbamistarkvara, sihtotsingu, personalijuhtimise, koolituslahenduste ja muude personaliteenuste valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HR FACTORY OÜ-s usume, et teie organisatsiooni edu on otseselt seotud teie meeskonna pideva arendamise ja volitamisega. Maailmas, kus turutingimused muutuvad pidevalt, on uute teadmiste omandamise võime ülioluline. Oleme pühendunud isikupärastatud koolituslahenduste loomisele, mis tõstavad teie meeskonna uuele tasemele, vastavalt teie ainulaadsetele arengueesmärkidele.

Meie lähenemine algab põhjaliku koolitusvajaduste analüüsiga, neljaosalise protsessiga, mis tagab, et teie personali arendamine on strateegiline ja tõhus:

  • Pädevuste juhtimine: Kaardistame teie ettevõtte tegevuseks hädavajalikud pädevused ja võrdleme neid olemasolevate oskustega.
  • Koolitusjuhtimine: Teie eelarve ja metoodiliste eelistuste põhjal töötame välja asjakohase koolitusplaani.
  • Sooritusjuhtimine: Tööprotsesside jälgimise teel tagame, et kõik personali liikmed töötavad ettevõtte ühiste eesmärkide nimel ja korraldame vajadusel isikupärastatud arutelusid.
  • Talendijuhtimine: Tuvastame strateegiliselt oluliste isikute arenguvajadused teie ettevõttes ja valmistame neid ette uuteks vastutusteks sihitud koolituse kaudu.

Alates esialgsest kontseptsioonist kuni tulemuste hindamiseni oleme teiega igal sammul. Aitame valida teie koolituse jaoks kõige tõhusamad meetodid ja tehnoloogiad - paljud neist on tõhusamad, kui need viiakse läbi isikliku arvuti või nutitelefoni kaudu töötaja mugavuse huvides. Lisaks tagame koolituse sujuva läbiviimise, korraldades kõike alates toimumiskohast ja toitlustusest kuni koolitaja ja õppematerjalideni.

Meie kaasaegsed koolituslahendused, mis on kättesaadavad arvuti või mobiilseadme kaudu, võimaldavad teie töötajatel oma õpikogemust tõhusalt ja tõhusalt hallata. HR FACTORY OÜ-ga investeerite mitte ainult koolitusse; investeerite tulevikukindlasse tööjõudu, kes on valmis homsete väljakutsetega toime tulema.

Avastage, kuidas meie ekspertiis värbamises, personaliteenustes ja konsultatsioonides võib teie organisatsiooni muuta.

Ehitame koos vastupidava ja teadliku meeskonna!

UURI LISAKS

HR FACTORY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Olen äärmiselt rahul HR factory teenustega. Professionaalne ja kiire lahendus kõikidele küsimustele.

- Marko

Väga meeldiv teenindus, alati sõbralikud ja valmis aitama.

- Tõnis

Suurepärane koostöökogemus! Abivalmis personal ja täpne info. Kindlasti soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HR FACTORY OÜ tegevusaruanne 2022

HR factory OÜ pakub personaliteenuseid Eestis ja väljaspool Eestit. Pakutavate teenuste hulka kuuluvad peamiselt koolituste organiseerimise teenused koondnimetusega Learning and Development Services ning personaliga seotud teenused, kuhu alla kuuluvad raporteerimisteenused personalivaldkonnas, värbamisteenused väljaspool Eestit ja värbamisteenused kohalikul turul ning personalihaldus. Vastavalt kliendi soovile osutab HR factory, kas toetavat teenust või võtab üle kogu valdkonna juhtimise. Ettevõte taastus Corona epideemiast hästi, värbamisteenuse käive suurenes ning samuti digitaalse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kujunesid värbamistrendid aastal 2023?

Kui me liigume läbi aasta 2023, siis talentide värbamise maastik jätkab arengut, mida veavad tehnoloogilised edusammud, muutuvad kandidaatide ootused ja uuenenu
ssb.ee
Kui me liigume läbi aasta 2023, siis talentide värbamise maastik jätkab arengut, mida veavad tehnoloogilised edusammud, muutuvad kandidaatide ootused ja uuenenud keskendumine mitmekesisusele ja kaasatusele. Ettevõtetele nagu HR FACTORY OÜ on nende trendide ees püsimine hädavajalik, et meelitada ja hoida tipptalente konkurentsirikastes turgudes nagu Eesti, Saksamaa ja Leedu. 1. Tehnoloogia ja automatiseerimise omaksvõtt Tehisintellekt (AI) revolutsioneerib värbamisprotsessi, võimaldades efektiivsemat kandidaatide sõelumist, ennustavat analüütikat ja personaliseeritud kandidaatide kaasamist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.