Rohkema info nägemiseks:

KAIU EKO METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2657; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAIU EKO METALL kohta arvamuslugu!"

KAIU EKO METALL OÜ hetkeolukord

Juba 2657 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kaiu EKO Metall OÜ põhitegevuseks 2022 aastal oli metallist toodete valmistamine ning müük Eestis ja Soomes. Põhilised toodanguartiklid olid ehituslikud metallkonstruktsioonid, tehnoloogilised seadmed tööstusele, sisustus kaubandusettevõtetele ja ladudele.

2022 aastal on väljutus covidi pandeemiast ja taastada tootmine ja müük 2019 aasta tasemele ja suurenada müüki võrreldes 2021. aastaga.

Üldiselt oli tegevuskeskkonna olukord majandusharus on paranenud ja ettevõtted suurendanud tootmist ja müüki.

2022 aastal suurenes ettevõtte müügitulu 45% ja ettevõtte on jälle kasumis . 2021. aasta kahjum oli tingitud osaliselt kliendite müügimahu vähenemisest ja samuti erinevate materjalide ning teenuste kallinemisest. Samuti on terve Eesti majanduses tugev palgasurve. Tootmismahud ja müük on taastunud covidi eelsele perioodile.

2022 suurenes kaupade eksport 21,2 % võrreldes 2021 aastaga.

2023 aasta eesmärgiks on tootmistase rahalise mahu hoidmine vähemalt 2022 aasta tasemel. Hajutada suurkliendi riski kliendibaasi laiendamise ja väikeklientide osatähtsuse suurendamise kaudu. Kasutada rohkem allhankijate teenuseid. Suurendada produktiivsust, viia läbi töötajate koolitusi kvalifikatsiooni tõstmiseks. Viia ettvõtte tootmine ja müük taas kasumisse.

Kaiu Eko Metall OÜ juhatus tegutseb kaheliikmelisena ja 2022 aastal ei ole makstud juhatuse liikmetasusid. Keskmine töötajate arv 2022 aastal oli 13 töötajat.

Uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruande aastal ei olnud ning ei planeerita ka 2023 aastal.

Valuutakursid ning intressimäärad ei mõjutanud olulises osas majandustegevust.

Suhtarvud:

Lühiajaliste kohustuste 2023 2021 kattekordaja (KV:LA kohustused ) 5,46 4,08

Võlakordaja (kohustused:varad) 0,14 0,17

Kalev Kiviste

Juhatuse liige

KAIU EKO METALL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.