Rohkema info nägemiseks:

POINTPIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 410; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta POINTPIN OÜ kohta arvamuslugu!"

POINTPIN OÜ hetkeolukord

Juba 410 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aasta oli Pointpin OÜ jätkuvalt passiivne aasta, kus teenuste vahenduse müügitegevusest saadud tulusid polnud ja ettevõte teenis tulu valdavalt juba kogunenud varade arvelt. Ettevõte investeerib omavahendeid nii konservatiivsetesse fondidesse ning alates 2007 aastast panustab ka riskantsematesse väärtpaberitesse omandades kinniste äriühingute mittelikviidseid väärtpabereid, mille tarbeks on ettevõte teinud ka jooksvaid kulutusi. Ettevõte teenis tulu nii alusvara väärtuse kasvust kui ka dividenditulu oma osalusest nii noteeritud kui kinnistes äriühingutes. Pointpin OÜ on konservatiivse kulustrateegiaga ettevõte teostades majandustoiminguid vähimate võimalike kuludega. Ettevõte toimib hetkel ilma palgaliste töötajateta kasutades tulu teenimiseks vaid finants- ja struktuurikapitali. 2022. aasta oli aktsiaturgudel hea kasvuga aasta ja samuti mõjutasid selle aasta tulemust eelnevate aastate jooksul tehtud investeeringutest saadud tulu kumuleerumine. Pointpin OÜ 2022 tegevusaasta kujunes edukaks. Covid-19 mõju oli marginaalne ja sel saab eeldatavalt olema väike mõju ka perioodil 2023.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta lõpuks oli Pointpin OÜ bilansimaht 2,02 miljonit eurot ja 2022 aasta kasum 1,52 miljonit eurot, mis tuli peamiselt sidusettevõtte osaluse müümisest.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud:

Aruandeaastal ei omanud ettevõtte ei füüsilist ega sotsiaalselt keskkonda mõjutavaid tegevusi.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Investeeringud on hajutatud portfellidesse, kus on taskaalustatult esindatud nii Euro, USD kui Jaapani jeeni põhised väärtpaberid. Tehingud tarnijate, klientide, deebitoride ja kreeditoridega toimuvad eurodes. Valuutakursi riskid on siiski minimaalsed.

Investeeringud

Aruandeperioodil teostati investeeringuid materiaalsesse põhivarasse soetades maatüki potentsiaalses suvituspiirkonnas pikemaajalise väärtuse kasvu ootuses.

Personal

Pointpin OÜ-l pole palgalisi töötajaid. Ettevõtte juhatusele töötasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Pointpin OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on endiselt investeeringuportfelli kasvatamine nii kaubeldavate kui kinniste osaühingute osakute soetamise teel ja seeläbi ettevõtte varade kasvatamise missiooni täitmine. Ettevõte kavatseb tegutseda jätkuvalt madala kulubaasiga ilma palgaliste töötajateta ning hajutatud riskidega.

POINTPIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.