Rohkema info nägemiseks:

ELDUCTUM OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1563; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELDUCTUM OÜ kohta arvamuslugu!"

ELDUCTUM OÜ hetkeolukord

Juba 1563 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Oü asutati 2005 aasta aprillis ja tegutseb põhiliselt kaubandustegevusega Viljandimaal.

Kauplus asub 28.03.2016 Holstre asulas, Viljandi vald . Lisaks kaubandustegevusele osutatakse ärialaseid nõustamisteenuseid teistele ettevõtetele ja renditakse ruume.

Kaubandustegevuseks on oma ruumid, lisaks statsionaarsele kauplusele on oü soetanud 2 kaubabussi, millega varustatakse Viljandimaa ja

Valgamaa elanikke kaupadega kokku neljas vallas . Kaubandustegevuse kogumaht oli ettevõtte realisatsioonist 96,6 %, teenuste osutamine 3,2 %. Kaubanduse käive on langenud seoses maainimeste pideva vananemisega ja klientide liikumisega Taevastele radadele.

Oü on soetanud põhivara, et täita oma põhikirjalisi kohustusi ja edukalt majandada.

2022 aastal oli ettevõttes keskmiselt 4,4 töötajat, tööjõu kulu 48 614 € juhatuse liikmele eraldi tasu ei makstud.

2022 aastal on erisoodustuse tasuna tasutud osalise elamu kulude katmise osas makstud ettevõtte tulumaksu summas 90 sotsiaalmaksu summas 148,56 2023 aastal jätkatakse kaupluse ja ühe rändkaubabussiga teenuste osutamist.

ELDUCTUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.