Rohkema info nägemiseks:

TASKU KESKUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2206; jälgijaid - 86. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TASKU KESKUS AS kohta arvamuslugu!"

TASKU KESKUS AS hetkeolukord

Juba 2206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 86 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Tasku Keskus põhilised tegevusalad on kinnisvara arendus, üürimine ja haldamine Turu 2 kinnistul.

TASKU KESKUSE VISIOON:

Ühes oma koosluse, toote- ja teenusevalikuga, võimaluste ja sünergiaga olla Tartu elustiili suunanäitaja.

TASKU KESKUSE MISSIOON:

Sütitada tartlasi ja rikastada nende elu uute kogemuste, emotsioonide ja võimalustega, luues selleks unikaalse ostu-, töö- ja vaba aja veetmise keskkonna.

TASKU KESKUSE VÄÄRTUSED:

HOOLIVUS – hoolime oma külastajate heaolust, oma koostööpartnerite edust, Tartu linna käekäigust ja looduskeskkonnast, kus kõigil on hea elada. Soovime, et kõik tunneksid, et nad on Taskusse oodatud ja siin hoitud.

PROFESSIONAALSUS – loome ja arendame Tasku keskust koos väga paljude ettevõtetega, kellele soovime olla hinnatud koostööpartneriks.

POSITIIVSUS – juhime Tasku keskust rõõmu ja entusiasmiga.

LOOVUS – soovime teha asju uutmoodi, pidevalt areneda ja leida lahendusi väljakutsetele.

ÜHISTUNNE – meie südameasi on see, et keskuses töötavad inimesed tunneksid end hoituna ja väärtusliku osana

Tasku keskuse kogukonnast.

Hoonetekompleks Turu 2 kinnistul asub ideaalses asupaigas – Tartu elavaima liiklusega tänavate Riia ja Turu ristumiskohas. Kinnistul paikneb Tartu linna väravaks peetav Tartu maaliinide bussijaam, mis on suurima saabumis- ja väljumisarvuga bussiterminal Eestis. Naaberkinnistul asub Tartu suurim hotell, 410-kohaline Dorpat.

28. augustil 2008. aastal avati Tasku keskus, üldpinnaga ca 42 000 m2. Turu tänava ääres paikneva 6-korruselise ärihoone I ja II korrus on kasutusel kaubandus-, teenindus- ja toitlustuspinnana. Emajõe Ärikeskuse büroohoone ja

Tasku keskus on omavahel ühendatud kaubatänavaga, mille kaubanduspind on 2 000 m2. Keskuse IV korrusel asub meditsiinikeskus, restoranid ning spordiklubi ruumid. Ärihoone kõrgematel korrustel asuvad bürood, kus igapäevaselt töötab enam kui 900 inimest. Ärihoone kõiki korruseid läbib I korruselt algav aatrium, andes hoonele nii avarust kui valgust. Keskuse parkimismajas on 500 parkimiskohta.

Majandustulemused:

Põhinäitajad (eurodes) 2022 2021 +/-

Müügitulu 4 933 208 4 123 105 20%

Puhaskasum 632 079 423 860 49%

Omakapital 17 810 075 17 177 996 4%

Brutorentaablus 30% 30% 0% (brutokasum/müügitulu)

Ärirentaablus 20% 18% 2% (ärikasum/müügitulu)

Puhasrentaablus 13% 10% 3% (puhaskasum/müügitulu)

Varade rentaablus (ROA) 1,7% 1,1% 0,6% (puhaskasum/aasta keskmised varad)

TASKU KESKUS AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.