Rohkema info nägemiseks:

CANNES GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud põranda- ja seinakatete paigaldamisele, sealhulgas PVC, linoleum, vaipkatted, keraamilised plaadid ja parkett, koos oluliste ettevalmistustöödega, nagu põrandate tasandamine isetasanduvate segudega ja hüdroisolatsioon märgadele aladele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tagasihoidlikest algustest aastal 2005 on CANNES GRUPP OÜ arenenud ehitus- ja kinnisvarasektori tipptaseme sümboliks. Meie lugu on pideva pühendumuse lugu kvaliteedile ja vankumatu pühendumuse lugu ruumide parendamisele, kus elu laotub laiali.

Meie asjatundlikkus peitub keerulises põranda- ja seinakatete paigaldamise kunstis. Me usume, et iga ruumi alus määrab tooni selle üldisele ilule ja funktsionaalsusele. Seetõttu oleme spetsialiseerunud laiale valikule kattematerjalidele, sealhulgas PVC, linoleum, vaipkate, keraamilised plaadid ja parkett. Kuid meie teenused ei piirdu ainult paigaldusega; me tagame, et iga pind, mida puudutame, on ideaalselt ette valmistatud, tasandatud ja valmis vastu pidama ajaproovile.

Meie missioon on selge: 'Oleme spetsialiseerunud põranda- ja seinakatete paigaldamisele, sealhulgas PVC, linoleum, vaipkate, keraamilised plaadid ja parkett, samuti olulisele ettevalmistustööle nagu põrandate tasandamine isetasanduvate segudega ja hüdroisolatsioon märgades piirkondades.' See pühendumus meie käsitööle tagab, et olgu selleks siis rõdude renoveerimine, trepikodade ümberkujundamine või betoonist tasanduskihtide valamine, iga projekt on meie loosungi, 'Ehitades kvaliteeti, parendades ruume', tunnistajaks.

Kuna me jätkame kasvamist ja oma tehnikate täiustamist, püsime pühendunud lahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Kutsume teid uurima meie galeriid ja võtma meiega ühendust, et avastada, kuidas CANNES GRUPP OÜ võib teie keskkonna muuta vormi ja funktsiooni meistriteoseks.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

CANNES GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CANNES GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Cannes Grupp alustas tegevust 2005 aastal. Põhitegevusaladeks lõppenud majandusaastal oli ehitusteenuse osutamine , kõrvaltegevusena projektijuhtimine ja üüriteenus. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Cannes Grupp müügitulu 272 273 eurot. Cannes Grupp OÜ ärikasumiks kujunes 16 175 eurot. Tegevuskulud olid 30 633 eurot. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas - 20 308 eurot. Ettevõtte 2022. aasta puhaskasum moodustas 12 836 eurot. Personal OÜ Cannes Gruppis oli 3 töötajat , s.h. juhatuse liige kellele maksti kokku tasusid 21 078 ja sotsiaalmakse 7

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et on aeg rõdu värskenduseks

Paljude koduomanike ja kinnisvarahaldurite jaoks on rõdu hinnatud paik, mis pakub välist puhkeala ja suurendab kinnisvara üldist atraktiivsust. Siiski võivad rõ
ssb.ee
Paljude koduomanike ja kinnisvarahaldurite jaoks on rõdu hinnatud paik, mis pakub välist puhkeala ja suurendab kinnisvara üldist atraktiivsust. Siiski võivad rõdud aja jooksul kuluda või muutuda aegunuks, mis tingib vajaduse värskenduse järele. Siin on viis märki, et on aeg kaaluda rõdu renoveerimist CANNES GRUPP OÜ-ga. 1. Nähtav kulumine Üks ilmsemaid märke, et teie rõdu vajab tähelepanu, on pragude olemasolu põrandas või seintes. Betooni või muude materjalide erosioon võib samuti viidata veekahjustustele ja struktuuriprobleemidele, mis vajavad kiiret parandamist. Metallist piirete rooste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.