Rohkema info nägemiseks:

R.I.S. OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 802; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta R.I.S. OÜ kohta arvamuslugu!"

R.I.S. OÜ tegevusaruanne 2022

R.I.S. OÜ asutati 2005. aasta alguses. Ettevõtte põhitegevuseks on spetsiifilise tarkvara väljatöötamine ja juurutamine ning vajaliku riistvaralahenduse tarnimine ja hooldamine. 2022. aasta müügitulu moodustas 527 755 eurot, mis on võrreldes eelmise aastaga 51 239 eurot vähem. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 193 539 eurot. Ettevõttes töötas 2022.a. keskmiselt 5 inimest. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 131 908 eurot. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, seejuures juhatuse liige töötab ettevõttes ka projektijuhina.

Dropdown

kõik artiklid

VBH Estonia OÜ laos juurutati RIS WMS laojuhtimise lahendus

VBH Estonia on osa maailma suurimast ukse- ja aknatarvikute, Roto katuseakende, puiduviimistlusvahendite ning mööblifurnituuri hulgimüügiga tegelevast grupist.
ris.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.