Rohkema info nägemiseks:

TOLIRA EHITUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne ehitusettevõte, mis spetsialiseerub mitmesuguste ehitusprojektide, sealhulgas korterelamute renoveerimistööde, ühiskondlike hoonete ehitustööde ja tööstus- ning laohoonete ehitustööde teostamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tolira Ehitus OÜ on usaldusväärne ehitusettevõte, mis spetsialiseerub mitmesuguste projektide käsitlemisel alates korterelamute renoveerimisest ja ühiskondlike hoonete ehitamisest kuni tööstus- ja laohoonete rajamiseni. Oleme põhjaliku ja pühendunud ehituspartner, kes pakub professionaalseid renoveerimise terviklahendusi ning paneb oma kogemuse klientide projektide heaks tööle.

Toome vanadele hoonetele uue elu, pakkudes professionaalset ja hoolikat renoveerimist, mis vastab tänapäeva standarditele ja disainitrendidele. Meie kogemuslik meeskond paneb oma oskused proovile, luues kvaliteetseid avalikke ruume ja hooneid, mis teenivad kogukonda aastateks.

Tööstus- ja laohoonete ehitustööd, alustades projekti algusest või kaasates meid kindlas etapis, tagame sujuva protsessi ja vastupidavad tulemused, mis vastavad tööstuslikele standarditele. Alates vundamendist kuni täiusliku siseviimistluseni pakume põhjalikke eramute ehitusteenuseid, mille tulemuseks on unikaalsed ja vastupidavad kodud.

Tolira Ehitus OÜ on pühendunud mitmekülgsete ehitusprojektide tulemuslikule elluviimisele. Oleme siin, et muuta teie ehitusvisioonid reaalsuseks.

Võtke ühendust juba täna, et alustada koostööd meie kogenud meeskonnaga ja leiame koos parima lahenduse teie ehitusvajadustele!
KONTAKT

TOLIRA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli U.

Tolira Ehitus OÜ muutis meie kodu unistuste majaks! Nende professionaalsus ja täpsus on imetlusväärsed.

- Martin V.

Korterelamute renoveerimises on nad tõelised eksperdid. Soovitan neid kindlasti kõigile!

- Laura P.

Muljetavaldav kvaliteet ja meeldiv suhtumine. Nad väärtustavad kliente ja näevad vaeva iga detailiga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOLIRA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tolira Ehitus on Eesti turule suunatud ettevõte, mis pakub ehitusteenuseid peatöövõtu meetodil otse kliendile. Alates 2005. aastast on Tolira Ehitus koos oma töötajatega omandanud märkimisväärse kogemuse ehitusturul. Meie tegevus on avatud, tulemustele orienteeritud ning meie eesmärk on olla tellijatele kindel ja usaldusväärne partner.2021. aastal täheldasime märkimisväärset müügitulu kasvu, mis oli kooskõlas meie prognoosidega. Selle kasvu aluseks oli meie edukas osalemine erinevatel hangetel ning meeskonna täiendamine. 2022. aastal lootsime müügitulu taset hoida, kuid aasta alguses

Dropdown

kõik artiklid

Ühiskondlike hoonete ehitus - Tolira Ehitus

Tolira Ehitus on pühendunud professionaalsele ja kvaliteetsele ehitustööle, olgu tegemist koolide, büroohoonete, kaubanduskeskuste või bussijaamadega. Meil on s
ssb.ee
Tolira Ehitus on pühendunud professionaalsele ja kvaliteetsele ehitustööle, olgu tegemist koolide, büroohoonete, kaubanduskeskuste või bussijaamadega. Meil on sügavad teadmised ja oskused, et võtta vastu ja edukalt ellu viia suuri ühiskondlike hoonete projekte. Meie meeskond omab laialdast kogemust erinevate suurprojektide juhtimisel, pakkudes tipptasemel ehituslahendusi alates projekti planeerimisest kuni valmimiseni. Olgu tegemist keerukate koolihoonetega või innovaatiliste bürookompleksidega, meie eesmärk on alati ületada ootusi ja luua kestvaid ruume, mis teenivad kogukonda aastateks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.