Rohkema info nägemiseks:

TEFIRE TOOTMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1266; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEFIRE TOOTMINE OÜ kohta arvamuslugu!"

TEFIRE TOOTMINE OÜ hetkeolukord

Juba 1266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Tefire Tootmine loodi mais 2005. aastal.

Ettevõtte alustas 2019 aastal tuletõkestusmaterjalide tootmist ja eksporti Norra. 2022 aastal jätkati sama koostööpartneriga, kuid seoses pandeemia ja üldise majandusolukorraga on eksport vähenenud. Hakati pakkuma koristus- ja puhastusteenust.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Tefire Tootmine müügitulu 36 231 eurot.

Müük jaotus: Norra 90%, Eestis 10%.

Laekus PRIA Euroopa ja Eesti kaasfinantseering 103 450.-, mis kattis eelmiste aastate kulud seoses Tootmis-ja laohoone ehitusega Reegoldis.

OÜ Tefire Tootmine majandusaasta kasumiks kujunes 134 729 eurot.

Investeeringud

Lõpetati Reegoldi Tootmishoone ümberehitus ja võeti põhivarana arvele.

Aruandeaastal pangalaenu kohustusi ei lisandunud. Arengu- ja uurimisväljaminekuid lõppenud majandusaastal ei tehtud ning ei planeerita märkimisväärses osas teha ka järgmisel majandusaastal.

Personal

OÜ Tefire Tootmine keskmine töötajate arv aruande aastal oli 1. Tööjõukulu aruandeaastal moodustas 8 203 eurot.

OÜ Tefire Tootmine juhatuse liikmed juhatuse liikmeks oleku eest aruandeaastal tasu ei saanud. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud lahkumis- ja tagasikutsumishüvitisi, samuti ei kasutata soodustingimustel ettevõttele kuuluvaid varasid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Tefire Tootmine põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata tuletõkestusmaterjalide tootmisega, laiendada toodete sortimenti ja turgu.

Sündmused pärast aruande kuupäeva

Kuna olukord majanduses on ebakindel ja kiiresti muutuv, ei pea juhtkond otstarbekaks kvantitatiivse hinnangu andmist Juhtkond võtab tarvitusele kõik abinõud, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus.

TEFIRE TOOTMINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.