Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU MÖÖBLIVABRIK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2236; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PÄRNU MÖÖBLIVABRIK OÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRNU MÖÖBLIVABRIK OÜ hetkeolukord

Juba 2236 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte alustas oma tegevust juunis 2005.

OÜ Pärnu Mööblivabriku mööblitoodete valik on lai.

Tarbimisrühmade järgi jaotub mööblitootmine: 1. Ühiskondlik mööbel (nn. projektimööbel) mis omakorda jaguneb unikaalmööbliks ja kontorimööbliks. Unikaalmööbel valmistatakse projektipõhiselt, kus iga tellimus on unikaalne nii mahu, disaini kui toodete nomenklatuuri osas. Peamised unikaalmööbli tellijad on hotellid, restoranid, pangad jms.

2. Kodukondlik mööbel (köögid, jms.) 3. Vannitoamööbel OÜ Gorleen Grupp tellimusel.

Mööbel valmistatakse mdf plaadist, täispuidust või kombineeritud mdf plaadist ja täispuidust.

Tänases päevas on ettevõte läinud kaasa uue muutunud olukorraga, eritellimusmööblit tootes teeme palju koostööd Eesti sisekujundajate, arhitektide ja ehitusfirmadega. Eritellimusmööblit tootes kasutame kõiki tänapäevaseid mööblimaterjale ja juhtivate firmade mööblitarvikuid.

OÜ Pärnu Mööblivabriku eesmärgiks on tootmisvõimekuse kasvatamine ning suhtevõrgustiku loomine, mis on aluseks ühistegevustele ning süstemaatilisele koostööle tulevikus. Eesmärgiks on leida uusi äriideid ja -mudeleid, ning muid võimalusi jätkuvaks arenguks. Vaadata üle võimalusi, kuidas luua ja tuua turule uusi tooteid või muuta tarneahel efektiivsemaks.

Tootmisefektiivsuse kasvatamise eesmärgiks on suurendada tööviljakust läbi seadmete tõhusama kasutamise ja tootmise parema korraldamise.

Investeerida spetsiifilistesse tehnoloogilistesse seadmetesse, mille kasutusefektiivsus oleks kõrge. Oluliseks faktoriks on siinkohal ka tööjõu arendamine ja ettevõtete juhtimissüsteemide täiendamine.

OÜ Pärnu Mööblivabriku missiooniks on tagada jätkuv konkurentsivõime, tegutsedes ettevõtluskeskkonna arendamisel ja parendamisel.

2022 aastal moodustus Pärnu Mööblivabriku müügitulu 651 354 eurot ja kasumi oli 51 452 eurot.

Aruandeperioodil põhivara soetatud ei ole.

PÄRNU MÖÖBLIVABRIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.