Rohkema info nägemiseks:

HANSAB GROUP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2487; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSAB GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

HANSAB GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hansab moodustati 1991. aastal. OÜ Hansab Group (edaspidi ka Hansab Group, grupp, kontsern ja ettevõte) loodi 2005. aastal, eesmärgiga teostada kontserni ettevõtete üldjuhtimist ja äriarendust ning paremini koordineerida ettevõtete põhiprotsesse ja tagada teenuste kõrge kvaliteet.

2021. aasta suvel toimus OÜ Hansab Kinnisvara ja UAB Hansab Turtas eraldumine grupist. Kontserni struktuur seisuga 31.12.2022:

OÜ Hansab Group osalused tütarettevõtetes: SIA Hansab 100%, OÜ Hansab IT Solutions 100%, AS

Hansab 80%, UAB Hansab 80% ja OÜ Ellore 51%.

OÜ Hansab Group tegevusvaldkondadeks on äriarendus (strateegia arendus, strateegiline turundus, innovatsioon, uute toote- ja teenuse arendus), tarnijate haldamine ja grupi sisene tugi (tehniline know-how, tarnelogistika, jm), kvaliteedijuhtimine, tsentraliseeritud finantsjuhtimine (sh rahavoogude juhtimine, finantseerimine, investeeringute koordineerimine, riskijuhtimine, kindlustusküsimused), keskne IT juhtimine, personalijuhtimine ning sisekontroll. Lisaks koordineeritakse Grupi tasemel ka müügi- ja hooldustegevust ning ekspordiga seotud tegevusi.

Hansab Group on kujunenud juhtivaks innovaatilisi tehnoloogilisi lahendusi pakkuvaks kontserniks Balti riikides. Meie missiooniks on muuta klientide äri turvaliseks ja efektiivseks.

Ettevõte keskendub tehnoloogiliste lahenduste arendamisele ja müügile, projektide juhtimisele, seadmete paigaldusele ning müügijärgsele teenindusele. Hooldame Balti riikides kokku üle 200 tuhande seadme, sh.

ligikaudu 1000 sularahaautomaati, üle 2000 pakiautomaadi, üle 45 tuhande makseterminali ja suurel hulgal sularaha-, videovalve-, parkimis- ning läbipääsusüsteeme.

Grupi ettevõtete poolt müüdavad tooted ja teenused: - Hansab Group poolt arendatud tooted – parkimis- ja transpordi juhtimise lahendus Entringo ning ruumide broneerimissüsteem Apear; - elektrooniline turvatehnika – kaubakaitse lahendused, videovalve, läbipääsusüsteemid, ATS ja valvesüsteemid, läbivalgustusseadmed, jm.

- füüsiline turvatehnika – pollarid, lüüsid, turnikeed, seifid, udukaitsesüsteemid jm.

- rahakäitlustehnika – sedelilugejad ja –sorteerijad, mündilugejad ja –sorteerijad, raha pakkimistehnika, valuutadetektorid jne.

- finants- ja maksesüsteemid – ATM-id, makseterminalid (nii riist- kui tarkvara), maksekioskid, kassa- lahendused, autentimiselahendused, jm.

- automaatsed süsteemid – järjekorrasüsteemid, kliendiloendussüsteemid, parkimislahendused, torutransport, tööajaarvestussüsteemid, raamatukogusüsteemid, klienditeeninduslahendused ning robootika.

- multimeedia lahendused – infotablood, ekraanid, projektorid, helisüsteemid, haldustarkvara.

- tarkvara arendus ja tugi; - tehniline konsulteerimine, projektijuhtimine ja seadmete paigaldus; - seadmete hooldus ja remont;

HANSAB GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.