Rohkema info nägemiseks:

LACEFIELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1138; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LACEFIELD OÜ kohta arvamuslugu!"

LACEFIELD OÜ hetkeolukord

Juba 1138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Vadim Gerassimenko (29.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tutvustus:

Lacefield OÜ põhitegevuseks 2022 aastal olid nagu eelnevatelgi aastatel territooriumi maastiku ja heakorrastustööd, kõnniteede remont, laste mänguväljakutte korrastamine, drenaaž, vundamentide ehitamine ja lumekoristus talvel. Meie klientideks on nii korteriühistused kui ka ehitusfirmad, teede- ja infraehitise ettevõtted ja omavalitsused. Meil on Eesti Vabariigi riiklik litsents üldehitus- ja kuivendustööde läbiviimiseks.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Lacefield OÜ on tegelenud paari aasta jooksul operatiivsete kulude optimeerimisega. Alates 2020. aastast on olnud eesmärgiks mitte omada olulises ulatuses ehitustööjõudu ning tehnikat. 2023. aastal on firmal kavas jätkata põhitegevuse alast tegevust edukalt ning jõuda uutele turgudele. Meie soov on pakkuda parimat teenust Eesti turul ja saavutada maksimaalset kvaliteeti igas projektis.

Tunnustused:

Püüd saavutada maksimaalset kvaliteeti igas projektis aitas saavutada suurepärase maine ning saada tänukirju ja auhindu, sealhulgas Maardu linna parima ettevõtte tiitli 2009. aastal. Ettevõtte saavutustega saab tutvuda kodulehel: www.unikivi.ee

Peamised finantssuhtarvud: 2022. a. müügitulu võrreldes 2021. a. on suurenenud 1,05 %, kuid 2022. a. lõpetas ettevõtte kahjumiga.

Majandusaasta netokäive oli 215 510 eur.

Lacefield OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestis.

Ettevõtte 2022.aasta kahjum moodustas 18,8 tuh.eur.

Peamised finantsarvud 2022 2021

Maksevõime üldine tase lühiajalise võgnevuse 12,8 5,5 kattekordaja:

Käibevara/Lüh.kohustused

Likviidsuskordaja

Rahaliste vahendite 10,4 1,7 tase: Raha/Lüh. kohustused

Lacefield OÜ maksevõime püsis terve majandusaasta jooksul rahuldav. Materjalide, teenuste, töötasu ja maksude eest tasuti õigeaegselt.

Personal: 2022 aastal keskmine töötajate arv oli 3 inimest. 2022. aastal ettevõtte tööjõukulud koos maksudega moodustasid 27.9 tuh. eur seal hulgas ettevõtte juhile 6 tuh.eur. Soodustus juhatuse ja nõukogu liikmetele 2022. aastal ei olnud ette nähtud.

Finantsriskid:

Venemaa ja Ukraina sõjaline konflikt on toonud kaasa üldised põhjalikud häired kogu maailma majandustegevuses. Majanduskeskkonna muutus avaldab mõju eelkõige klientide maksekäitumisele, mille tagajärjeks võivad olla hilinenud maksed.

LACEFIELD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.