Rohkema info nägemiseks:

MAIRENESTAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 451; jälgijaid - 84. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAIRENESTAL OÜ kohta arvamuslugu!"

MAIRENESTAL OÜ hetkeolukord

Juba 451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 84 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mairenestal OÜ tegevusalad on: - varahaldamine - masinaehitus - energeetika - konsultatsioonid 2022.a. kujunes firmale edukaks. Põhiülesandeks oli tütarettevõtete kasumliku tootmise ja tootmispotentsiaali stabiilsuse säilitamine ning innovaatiliste projektide arendamine, tütarettevõtete tulevikustrateegiate määramine ning kooperatsiooni arendamine kontserni tingimustes.

Dividendid

Kontsernil ei ole püsivat ega kindlaksmääratud kohustust maksta oma aktsionäridele regulaarselt dividende. Juhatuse soovitused kasumi jaotamiseks põhinevad finantstulemustel, käibekapitali nõuetel, investeerimisvajadustel ja strateegilistel kaalutlustel.

Konsolideerimisgrupi struktuur:

OÜ Mairenestal - emaettevõte

AS Dvigatel-Energeetika - tütarettevõte 100 %

OÜ Doranova Baltic - tütarettevõte 100 %

Konsolideeritusgrupi põhitegevus toimud AS-is Dvigatel-Energeetika.

Äriühingu peamisteks tegevusvaldkondadeks 2022. aastal on olnud: võrguteenuste osutamine elektrivõrgu kaudu; elektrienergia müük; vee müük ning heitvee ärajuhtimise teenuse osutamine; elektritööd, elektripaigaldiste käit, ehitus, remont ja ümberehitus; elektrivõrkude hooldustööd ja teenindamine; gaasipaigaldiste kasutamise järelevaataja teenuse osutamine; tõsteseadmete järelevaataja teenuse osutamine; siderajatiste rent.

2022. majandusaasta kujunes äriühingule keskpäraselt edukaks.

Tulubaasi taastumisele pandeemia eelse tasemeni on avaldanud olulisemat mõju üldine ühiskonnaelu ja selle tempo taastumine äriühingu tegevuspiirkonnas.

Veetarbimise ja heitvee ärajuhtimise teenuse osutamise osas on samuti olnud märgata klientide tarbimismahtude taastumist eelmise majandusaastaga võrreldes.

Elektrivõrguga ühendatud tarbijatele osutatud võrguteenuste mahud on jäänud lõppenud majandusaastal praktiliselt samale mahule, vähenedes vaid ca 0,3 % võrreldes eelmise ehk 2021.

majandusaastaga.

Oluliselt mõjutas 2022. majandusaastal äriühingu müügitulu numbreid ka elektrienergia börsihindade kasv, seda eriti majandusaasta teises pooles. Keskmine elektrienergia müügihinna kasv börsihinnaga müügipaketides moodustas ligi 2,2 korda.

MAIRENESTAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.