Rohkema info nägemiseks:

ARE TREPID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete puu- ja metalltreppe ning muud tüüpi puittooteid valmistavale ettevõttele, kes pakub individuaalselt kohandatud ja loomingulisi lahendusi nõudlikele kodu- ja äriruumidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Are Trepid OÜ on 2005. aastal loodud ettevõte, mis uhkeldab oma meeskonnaga, kellel on üle 15 aasta pikkune kogemus puidu- ja metallitööde valdkonnas. Oleme tuntud oma mitmekülgsete ja kvaliteetsete lahenduste poolest, mis ulatuvad kaugemale Eestist, hõlmates Soomet, Rootsit, Norrat ja Venemaad.

Meie tipptasemel tööpingid tagavad meisterlikkuse ja täpsuse igas trepiastmes. Oleme spetsialiseerunud mitmete erinevate materjalide, sealhulgas puidu, metalli ja klaasi kasutamisele, pakkudes laia valikut disainivõimalusi. Meie meeskond kuulab klientide soove ja vajadusi, tagades personaalse lähenemise igale projektile.

Trepid OÜ mõistab aja olulisust ning pakub kiireid ja efektiivseid lahendusi, ilma kvaliteeti ohverdamata. Meie eksperdid juhendavad teid projekti kavandamisest kuni trepi paigaldamiseni, tagades sujuva ja muretu kogemuse.

Meie käsitööna valmistatud täispuidust trepid lisavad teie ruumile soojust ja elegantsi. Unikaalsed spoonitud trepid on valmistatud ristvineerist ja kaetud valitud puiduspooniga, pakkudes vastupidavust ja kaunist välimust. Meie loomingulised metalli ja klaasi kombinatsioonid annavad trepile modernse ilme, luues silmapaistvaid keskkondi.

Oleme uhked oma töö kvaliteedi, paindlikkuse ja professionaalsuse üle. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks. Olenemata sellest, kas vajate uut treppi, eritellimusel valmistatud mööblit või muid puittooteid, võite kindel olla, et Trepid OÜ pakub teile parimat.

Ootame teiega koostööd! Võtke meiega ühendust juba täna ning laske meie kogenud meeskonnal luua teie unistuste trepp või muu puittoode. Koos leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie ootustele ja ületab neid. Are Trepid OÜ - Teie usaldusväärne partner puu- ja metalltööde valdkonnas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ARE TREPID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Tulemus sai funktsionaalne ja kaunis!

- Marko E.

Nad kuulasid meie soove ja tegid trepi täpselt nii, nagu tahtsime!

- Kaira V.

Eriti muljetavaldav oli nende paindlikkus ja loovus. Suured tänud!

ARE TREPID OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Are Trepid on ettevõte, mis registreeriti Tallinna äriregistris 13. juulil 2005. aastal. See oli oluline päev ettevõtte ajaloos, kuna see märkis ettevõtte ametlikku sündi ja selle algust Eesti ärimaastikul. Kuid ettevõtte tegevus ei alustanud kohe. Tegelikult algas OÜ Are Trepid tegevus mõni aeg hiljem, täpsemalt 01. septembril 2005. aastal. See oli päev, mil ettevõte hakkas oma tegevust tõeliselt ellu viima ja oma esimesi samme ärimaailmas astuma. OÜ Are Trepid põhitegevuseks on puidust treppide, trepiastmete ja käsipuude tootmine. See tähendab, et nad on spetsialiseerunud erinevate

Dropdown

kõik artiklid

Treppide eelised

Trepp on palju enamat kui lihtsalt ühendustee erinevatele korrustele. See on kodu arhitektuuriline element, mis võib olla nii praktiline kui ka esteetiliselt ka
ssb.ee
Trepp on palju enamat kui lihtsalt ühendustee erinevatele korrustele. See on kodu arhitektuuriline element, mis võib olla nii praktiline kui ka esteetiliselt kaunis. Kui otsid viisi, kuidas muuta oma kodu stiilsemaks ja funktsionaalsemaks, siis ei tohi sa trepist mööda vaadata. Selles artiklis uurime, kuidas trepp võib täiustada sinu kodu ning miks peaksid kaaluma trepi renoveerimist või uuendamist. Trepp on sageli esimene asi, mida külalised sinu koju sisenedes märkavad. Stiilselt disainitud trepp lisab koheselt elegantsi ja luksust, tehes positiivse esmamulje kõikidele külastajatele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.