Rohkema info nägemiseks:

HOTRONIC LÄÄNE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2639; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTRONIC LÄÄNE OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTRONIC LÄÄNE OÜ hetkeolukord

Juba 2639 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hotronic Lääne alustas tegevust novembris 2005. aastal (registreeriti 03.08.2005). Põhiliseks tegevusvaldkonnaks on nõrkvoolusüsteemide projekteerimine, paigaldus, hooldus ja turvaseadmete müük. Eesmärgiks on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja mitmekülgseid turvasüsteemide lahendusi.

2010 aasta septembris toimus ettevõtte 100% -line osaniku vahetus, alates septembrist 2010 tegutseb Hotronic Lääne OÜ peamiselt Tallinnas.

Suuremateks OÜ Hotronic Lääne klientideks ja koostööpartneriteks on Kalevi Veekeskus OÜ, Lugosta Kinnisvara OÜ, Maxima Eesti OÜ, Otto

Bock Estonia AS, Paljassaare Kalatööstus AS, Stivis OÜ, Tallinna Lastehaigla SA, Tallinna Tehnikaülikool, Tammsaare Ärimaja OÜ, Viking

Security AS ja mitmed ehitusettevõtted, kellele tehakse allhanketöid nõrkvoolusüsteemide väljaehitamisel.

2022.–2023. majandusaastal oli OÜ Hotronic Lääne müügitulu ~846 tuh eurot. Firma käibe langus on tingitud 2020.a. I poolaastal maailma tabanud koroonaviirusest ja sellele järgnevatest majanduskriisidest.

Keskmine töötajate arv oli 13 ning palkade ja lisatasude kogusumma koos maksudega oli ~344 tuh eurot. Kõrgema juhtorgani liikmeks olemise eest (juhatuse liikmetele) eraldi tasu ei makstud ja soodustusi ei tehtud. Samuti ei väljastatud neile garantiisid ega võetud nendega seoses mingeid kohustusi.

OÜ Hotronic Lääne strateegiline eesmärk on hoida, kasvatada ja koolitada professionaalset spetsialistide kaadrit, läbi mille on võimalik pakkuda kvaliteetset teenust ja suurendada kliendibaasi.

HOTRONIC LÄÄNE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.