Rohkema info nägemiseks:

RESCOVAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rescoval on 2005. aastal asutatud ja 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevuseks on mitmekülgne reklaamipaigaldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Rescoval OÜ on Eesti juurtega ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsele reklaamipaigaldusele. Alates 2005. aastast oleme olnud valdkonna liider, pakkudes kõrgekvaliteedilist reklaamiteenust nii siseruumides kui ka välitingimustes. Meie pikaajaline kogemus ja professionaalne meeskond tagavad garanteeritud kvaliteedi igas projektis.

Rescovali meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja klientide rahulolu tagamisele. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele reklaamipaigalduse lahendustele, sealhulgas siseruumides ja väljas, erilahendused, reklaamitreilerid ning messibokside ehitus. Oleme võitnud mitmete suurte jaemüügiettevõtete ja kaubanduskeskuste usalduse, mis näitab meie pühendumust ja usaldusväärsust.

Pakume laias valikus võimalusi reklaamide paigaldamiseks nii siseruumides kui ka välitingimustes. Meie professionaalne meeskond tagab, et teie sõnum jõuab sihtgrupini efektiivselt ja pilkupüüdvalt. Kui teil on pöörane reklaamiidee, siis meie meeskond aitab teil selle ellu viia. Oleme valmis võtma vastu väljakutseid ja leidma unikaalseid lahendusi teie reklaamiprojektidele.

Meie mobiilsed reklaamikandjad on pilkupüüdvad ja tagavad suurepärase nähtavuse tänavapildis. See on suurepärane võimalus jõuda oma sihtgrupini seal, kus nad asuvad. Ehitame kvaliteetseid messibokse nii Eestis kui ka teistes Euroopa riikides. Meie ekspertide meisterlikkus tagab teie ettevõtte esinduse professionaalse välimuse messidel ja üritustel.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes aitab teil ellu viia oma reklaamiplaanid, siis võtke meiega ühendust juba täna. Rescoval OÜ on teie usaldusväärne partner reklaamipaigalduse valdkonnas. Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie reklaamivajadustele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RESCOVAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati J.

Meile pakuti professionaalset ja asjatundlikku reklaamipaigaldust. Töö oli kiire ja kvaliteetne. Väga hea meeskond!

- Mari P.

Rescoval tegi meile uue reklaamtreileri, mida oleme väga rahul. Töö oli kiire ja kvaliteetne!

- Jaan K.

Soovitame tungivalt Rescoval teenuseid. Meile tehtud töö oli kõrgeimas klassis ja meie eesmärgid said täidetud.

RESCOVAL OÜ tegevusaruanne 2022

Rescoval OÜ on ettevõte, mille põhitegevusaladeks on reklaamindus, reklaami stendide-tahvlite paigaldus ning reklaamtreilerite rent ja paigaldus. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetse ja efektiivse reklaamimaterjali pakkumisele, olles seeläbi oluliseks lüliks nende turundusstrateegias.2022. aasta oli Rescoval OÜ jaoks märkimisväärne, kuna selle aasta põhitegevuseks oli reklaami tahvlite valmistamine ja paigaldus. See näitab ettevõtte paindlikkust ja võimekust kohaneda turu nõudmistega, pakkudes klientidele just neid tooteid ja teenuseid, mida nad kõige enam vajavad.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sünnivad unikaalsed erilahendustega reklaamid?

Reklaam ei pea olema ainult sõnum, mille inimesed unustavad järgmise päeva jooksul. See võib olla kunstiteos, mis jääb inimeste mõtetesse kauaks pärast seda, ku
ssb.ee
Reklaam ei pea olema ainult sõnum, mille inimesed unustavad järgmise päeva jooksul. See võib olla kunstiteos, mis jääb inimeste mõtetesse kauaks pärast seda, kui nad selle esmakordselt näevad. See võib olla kogemus, mis äratab emotsioone ja loob sidemeid. Kui soovite oma ettevõtte reklaamiga luua meeldejääva kogemuse, millest räägitakse veel aastaid hiljem, siis olete õiges kohas. Rescoval OÜ meeskond on pühendunud aitama teil teostada oma kõige ambitsioonikamad ja pöörasemad reklaamiideed ning muuta need reaalsuseks. Unikaalsete erilahenduste loomine algab visioonist, ideest, mis paneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.