Rohkema info nägemiseks:

BESTVENDOR OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1269; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BESTVENDOR OÜ kohta arvamuslugu!"

BESTVENDOR OÜ hetkeolukord

Juba 1269 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Bestvendor peamine tegevusvaldkond oli 2022.a. parfümeeria- ja kosmeetika toodete maaletoomine ja hulgimüük Eestis.

Töötajaid oli 1.

Äritegevuseks vajaliku müügiteenuse ja laoteenuse koos kõigi kaubakäitluseks vajalike teenuste ning kaubatarnete siseriikliku logistikaga ostsime pikaajalistelt partneritelt. Samuti ostsime sisse välistranspordi-, marketingi-, esitlus- ja raamatupidamisteenused antud valdkondasid parimalt tundvatelt ettevõtjatelt. Teenuste sisseostu eesmärgiks on endiselt hoida kulud suures osas kaubakäibest sõltuvana.

Tegevusplaan 2023.a.

Müügikäibeks planeerime 460.000 euri ja puhaskasumiks 20 000 euri. Jätkame olemasolevate kaubamärkide arendamist ja mõne uue lanseerimist. Lisaks otsime võimalusi Läti ja Leedu jaekaubandusturule sisenemiseks mitme kaubamärgiga, mille esindusõigus lisaks Eesti turule on meile antud.

Personal 2022.aastal maksti töötasu 8 213 euri ja sellelt tasuti sotsiaalmaksu 2711 euri.

Gert Lootus

BESTVENDOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.