Rohkema info nägemiseks:

NÕMME LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1038; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta NÕMME LOOMAKLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

NÕMME LOOMAKLIINIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Nõmme Loomakliinik on kantud äriregistrisse 28.08.2005.a. Nõmme Loomakliiniku põhitegevuseks on lemmikloomade ravi ja profülaktika ning samuti lemmikloomatarvete müük. Loomakliiniku põhiklientuuriks on ümberkaudsete elamurajoonide lemmikloomapidajad Tallinnast ja selle ümbrusest. 2022. aastal on jätkatud põhitegevusala ning välja on kujunenud klientuur. 2023.a. on plaanis jätkata senist majandustegevust ning püüda ettevõtet jätkuvalt kasumiga majandada. Ühingu juhatus koosneb 1 liikmest. Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 ja töötajate palgakulu kokku moodustas 57 241 eurot.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Teie loom sai narkoosi

Autor: Dr. Ursula Mesikäpp, Nõmme Loomakliinik Mida peate nüüd ise jälgima HOIDKE LOOM SOOJAS (umbes 24 c`) Pärast narkoosi ei tohi looma kahe ööpäeva jooksul p
nommeloomakliinik.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.