Rohkema info nägemiseks:

PR PARTNER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1060; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PR PARTNER OÜ kohta arvamuslugu!"

PR PARTNER OÜ hetkeolukord

Juba 1060 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

PR Partner OÜ põhitegevus on kommunikatsiooni strateegiline juhtimine, praktiline suhtekorraldus, meediasuhete nõustamine ja erinevad kommunikatsioonikoolitused.

Olulisel kohal on riski- ja kriisikommunikatsiooni strateegiline planeerimine, kriisikommunikatsiooni koolituste ja õppuste läbiviimine ning kriisikommunikatsiooni toe pakkumine erinevatele klientidele.

OÜ-s PR Partner oli aruandeperioodil 6 põhikohaga töötajat. Juhatus koosneb ühest liikmest.

Aruandeperioodi tähtsamateks tegevusteks oli kommunikatsiooni valdkonna täisteenuse pakkumine oma klientidele. PR Partneri põhifookus on strateegilisel kommunikatsiooni korraldusel, sh kommunikatsioonistrateegiate väljatöötamisel ning teadliku kommunikatsiooni korraldamisel. PR Partner andis muude tööde hulgas välja kolme ajakirja, koostas trükiseid, viis läbi integreeritud kommunikatsioonikampaaniaid teadlikkuse suurendamiseks. Lisaks kommunikatsioonistrateegiatele koostas ettevõte sotsiaalmeedia strateegiaid ning plaane.

PR Partner toetab oma kliente jätkusuutlikkuse strateegiate loomisel ja kommunikatsioonil.

2023. majandusaastal on ettevõttel kavas jätkata strateegiliste kommunikatsiooni- ja juhtimiskonsultatsioonide osutamist era-, avalikule ja kolmandale sektorile. Senisest rohkem on kavas läbi viia strateegilise kommunikatsiooni ja kriisikommunikatsiooni koolitusi ning meediatreeninguid.

Strateegilise kommunikatsiooni büroo PR Partner OÜ kuulub üleilmsesse võrgustikku Public Relations

Boutiques International ja teeb aktiivset rahvusvahelist koostööd Läti ja Soome partneritega, alates erialastest seminaridest kuni ühiste klientide toetamiseni rahvusvahelises kommunikatsioonis.

PR Partner OÜ peab vajalikuks edendada vastastikku meeldivaid ning tulemuslikke kliendisuhteid.

PR PARTNER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.