Rohkema info nägemiseks:

24 Holding OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3192; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta 24 HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

24 Holding OÜ hetkeolukord

Juba 3192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing 24 Holding asutati 2005.aastal, ettevõtte põhitegevuseks sai investeerimine nii omavahendite kui ka võõrvahendite arvel. 2022.

majandusaastal kuulus kontserni 24 Holding OÜ ja selle 9 tütarettevõtjat: OÜ Sunriver Investments (osalus 100%), OÜ Flora Maja (osalus 100%), OÜ Vanalinna Varad (osalus 100%), LCI6 OÜ (osalus 100%), OÜ Tiskreoja (osalus 85%), OÜ Pikk Kinnisvara (osalus 51%), OÜ

Luccaranna (endise nimega OÜ Aurorae, osalus 51%), ja LCI Plienciema SIA (osalus 76%). Aruandeperioodil müüdi 100%-line osalus osaühingus V10.

Emaettevõtja on teinud investeeringuid avalikult kaubeldavatesse fondidesse ja aktsiatesse, samuti suletud fondidesse ja bõrsil mittekaubeldavatesse võlakirjadesse. Olulised investeeringud on veel kinnisvara tagatisel antud laenud.

Lisaks on tehtud investeeringuid kinnisvarasse, soetades nii maad kui ka hooneid. Hoonete haldamise ja väljaüürimisega ning kinnisvaraarendusega tegelevad tütarettevõtjad. Aruandeperioodil oli olulisemaks kinnisvaraarenduseks Harjumaal asuv Tiskreoja elamurajooni ehitus ja ettevalmistused Tallinnas Haabersti linnaosas Luccaranna elamurajooni rajamiseks - kaasajastati taristu projekte, koostati elamute eelprojekte ja alustati elamute ehitamis.

Rannamõisa tee äärde rajatava Tiskreoja elurajooni puhul on tegemist viimse detailini läbi mõeldud 10 hektari suuruse uusarendusega, kuhu ehitatakse korterelamud ja ridaelamud 500-le perele.

Luccaranna arenduse 10-hektariline mereäärne ala koosneb 30. hoonest ja on planeeritud ühtse arhitektuurse tervikuna. Eesmärk on tagada privaatsus, kus on väikestest kortermajadest koosnevad kvartalid ja kus autoliiklus on viidud kvartali äärde, tagades roheluse majade vahel.

2023.aasta aruandeperioodil jätkatakse Luccaranna kodude arendusega ja müügiga. Kokku ehitatakse mereäärsesse rannapiirkonda 11 kolmikvillat ja 16 kortermaja.

Arendustegevuses järgitakse detailplaneeringutega kehtestatud keskkonnatingimusi ja seega ei oma kontserni ettevõtete tegevus olulist mõju keskkonnale. Terviklike elurajoonide valmimine parandab tunduvalt piirkonna elanike elukvaliteeti, sest igapäevaeluks ja vaba aja veetmisseks vajalik on kodu lähedal olemas.

Kinnisvaraarendus ei ole olemuselt hooajaline, aga sõltub oluliselt majanduskeskkonnast. Seoses sõjategevusega Ukrainas ja selle peatamiseks tarvitusele võetud meetmetega kaasneb ka majanduslangus. Kui majanduskeskond jääb pikemaks ajaks häirituks, siis toob see kaasa nõudluse vähenemise uute kinnisvaraobjektide järele, finantsturgude languse ja sellest tulenevalt ettevõtte varade väärtuse mõningase languse.

Intressimäärade, valuutakursside ja börsikursside maandamiseks ei kasutata tuletisinstrumente ega muid vahendeid. Uurimistegevuse projekte järgnevaks aruandeperioodiks ei kavandata.

Järgnevatel perioodidel on plaanis investeerida kinnisvarasse Eestis ning aktsiatesse Eestis ja välismaal ning anda kinnisvara tagatisel laene ning sobivate müügipakkumiste saamisel ka investeeringutest väljuda. Jätkatakse kinnisvaraarendustega Harjumaal ja Tartumaal.

Kontserni peamised finantssuhtarvud ühik 2022 2021

Müügitulu eur 34 283 198 18 187 169

Puhaskasum eur 9 333 554 9 979 947

Puhasrentaablus % 27,2 54,9 (puhaskasum / müügitulu) x 100

Lühiajalisete kohustiste kattekordaja kordades 3,86 1,95 (käibevara / lühiajalised kohustised)

ROA % 10,60 15,23

24 Holding OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.