Rohkema info nägemiseks:

FINENESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on põhjalikud põrandahooldusteenused ja pakume laia valikut põrandamaterjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FINENESS OÜ-sse, kus me usume, et iga kauni ruumi alus peitub teie jalge all. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Tõsta oma ruumi iga sammuga! Meie eriala on põhjalikud põrandahooldusteenused, tagades, et iga pind, mida me puudutame, peegeldab ainult suurepärasust.

Alates pehme mööbli puhastamise õrnast puudutusest kuni põrandahoolduse põhjaliku tähelepanuni ja vaipade pesemise muutva jõuni, on meie teenused loodud teie põrandate noorendamiseks ja elegantsi säilitamiseks. Me mõistame, et erinevad põrandamaterjalid nõuavad igaüks oma erilist hoolt ja tähelepanu. Seetõttu on meie meeskond varustatud teadmiste ja oskustega, et pakkuda kohandatud lahendusi, mis toovad välja teie põrandate parimad omadused.

FINENESS OÜ-s me mitte ainult ei puhasta; me hoolime. Me hoolime teie põrandate pikaealisusest, teie ruumi esteetikast ja rahulolust, mis kaasneb hästi tehtud tööga. Meie spetsialiseeritud puhastusteenuste ekspertiis on tunnistus meie kvaliteedile pühendumisest ja täiuslikkuse kirglikkusest.

Kas soovite taastada hästi käidud tee läiget või otsite nõu uue paigaldise laitmatu seisukorra säilitamiseks, oleme siin, et teid juhendada ja abistada. Meie lubadus on pakkuda võrdlematut teenust, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab teie ootusi.

Valmis muutma oma põrandad keerukuse avalduseks? Võtke meiega ühendust aadressil info@fineness.ee või helistage meile numbril +372 56 774 772. Laske FINENESS OÜ-l olla teie ruumi muutumise nurgakiviks.

Kontakt

FINENESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter R.

Nende ekspertide kätetöö on silmapaistev. Minu põrandad pole kunagi nii head välja näinud!

- Kati L.

Suurepärane teenindus! Nad suutsid mu vanad vaibad muuta nagu uuteks. Kindlasti soovitan!

- Liisa P.

Tänan FINENESS OÜ-d suurepärase töö eest! Nende kvaliteet ja professionaalsus on hindamatu.

Kuidas puitpõrandate välimus võib näidata vajadust professionaalse hoolduse järele?

Puitpõrandad on ajatu omadus, mis lisavad igale ruumile soojust ja elegantsi. Siiski on vaja nende ilu ja vastupidavust säilitamiseks korralikku hooldust. Tunnistades, millal teie puitpõrand vajab professionaalset tähelepanu, on võti selle kvaliteedi säilitamiseks. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad vajadusele ekspertide hoole järele. Puitpõrandate kahjustuste mõistmine Aja jooksul võivad jalakäijate liiklus, lemmikloomade küüned ja mööbli liigutamine puitpõrandatele oma jälje jätta. Regulaarne hooldus võib mõningaid kahjustusi leevendada, kuid lõpuks võib osutuda vajalikuks

Dropdown

kõik artiklid

Milline on laminaatpõrandate eelis traditsiooniliste põrandakatete ees?

Laminaatpõrandad on paljude koduomanike ja kommertskinnisvara haldajate seas populaarsed valikud tänu nende vastupidavusele, paigaldamise lihtsusele ja esteetil
ssb.ee
Laminaatpõrandad on paljude koduomanike ja kommertskinnisvara haldajate seas populaarsed valikud tänu nende vastupidavusele, paigaldamise lihtsusele ja esteetilisele veetlusele. Siiski, nagu iga põrandakate, vajavad nad korralikku hooldust, et säilitada oma ilu ja pikendada kasutusiga. See juhend pakub teile põhjalikke näpunäiteid ja strateegiaid, et hoida teie laminaatpõrandad parimas seisukorras. Laminaatpõrandate mõistmine Laminaatpõrandad koosnevad mitmest kihist, sealhulgas niiskuskindlast aluskihist, kõrge tihedusega kiudplaadist tuumast, soovitud mustriga dekoratiivkihist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.