Rohkema info nägemiseks:

EESTI KALAPÜÜGIÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3120; jälgijaid - 66. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KALAPÜÜGIÜHISTU TÜH kohta arvamuslugu!"

EESTI KALAPÜÜGIÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 3120 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal Eesti Kalapüügiühistu liikmeskonnas muudatusi ei olnud. Liikmeid on aastavahetuse seisuga viis: AS Hiiu Kalur, OÜ Kaabeltau, OÜ Monistico, Pärnu Rannakalurid TuÜ ja OÜ

Traaler. Liikmete püügivõimaluste osas 2022. aasta olulisi muudatusi kaasa ei toonud, kuid veidi on traalpüügifirmade kvoodiosakud suurenenud.

Kuna ühistu liikmed püüavad kala kogu Eesti ranniku ulatuses, siis kasutavad liikmed oma kala lossimiseks väga erinevaid sadamaid. Ka 2022 aastal olid ühistu liikmete peamised lossimiseks kasutatavad sadamad sarnased varasematele aastatele, millest enim kasutati Miiduranna, Paldiski,

Mõntu ja Roomassaare sadamaid.

Müügi edendamise meetmetest kasutame traditsioonilisi toidu- ja kalamesse. 2022 aastal toimus taaskord nii Bostoni Seafood Expo North America mess kui ka Barcelona kalamess.

2022 aastal jätkasime investeeringuid nii tehase seadmete uuendamisse kui ka energia- ja ressursisäästlikemate seadmete vastu välja vahetamisse. 2022 aastal müüsime suuremas koguses kala Eesti Kalatootjate Keskühistu Paldiski kalajahu ja kalaõli tehasesse. Kui seni oleme keskendunud ainult kala külmutamisele, siis nüüd läheb osa liikmete püütud kalast ka Paldiski tehasesse, kus toodetakse sellest kalajahu ja kalaõli.Eesti Kalapüügiühistu on ka üks kolmest Eesti

Kalatootjate Keskühistu liikmest.

2023 aasta prognoos on stabiilne. Keeruline on nõudlust külmutatud kala turgudel prognoosida, kui

Euroopas käib sõjategevus. Tänu erinevate meetmete kasutusele võtmisele ja riigi poolt pakutavale toele, oleme suutnud seni vältida suuremaid negatiivseid mõjusid, mida tõi endaga kaasa Covid-19 ning sõjaga kaasnenud energiakriis. Kuna meie kliendiportfell on ka geograafiliselt laienenud, siis usun, et saame praeguse kriisiga edukalt hakkama.

Keskmine töötajate arv 2022.aastal oli 29.

EESTI KALAPÜÜGIÜHISTU TÜH kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.