Rohkema info nägemiseks:

RICHTOURS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 363; jälgijaid - 45. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RICHTOURS OÜ kohta arvamuslugu!"

RICHTOURS OÜ hetkeolukord

Juba 363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Richtours põhitegevuseks 2022a. oli reisibüroode teenused. Põhitegevuseks turismi OÜ Richtours on korralduse reisida ja väike hulgimüük, nende rakendamist, nii Eestis kui ka välismaal. Firma müüb reisikorraldaja pakette ostetud teiste ettevõtete, sätestab viisa teenuseid, korraldab kultuuri- ja haridusalase reisid, müüb ka pileteid lennukid, bussid, praamid.

Aastal 2022 plaanib firma suurendada käivet ja kasumlikkust taseme omakapitali arvelt areng ja laienemine uusi turge turismiteenused.

OÜ Richtours jätkab uurima ettepanekuid arengu siseturismi turu ( meelitada Venemaa ja välisturistide Eestis), uurides võimalusi uute teenuste turge jaoks. Peamine eesmärk on firma jätkuvalt säilitada oma positsioone Eesti turul, tugevdades positsioone teisel turgudel ning parandada teenuste taset turistidele.

Firma juhtkond on kindel, et üha suurem konkurents, peamiseks teguriks on töö tõhusust.

Seega suurt tähelepanu pööratakse kulude kontrollile ja vähendamisele.

Firmal on kõik vajalik materiaalne baas töö: arvutid, kontoritehnika ja jm. Arvutid kõigist töötajatest, mis on seotud kohaliku võrgu, millel on

Interneti-ühendus. Firmal on oma baasi, mis sisaldab teavet ekskursioonid, hotellid ja klientidega riigi taotluste. Firmal töötab 1 inimes. Juhatuse liikmetele dividendid 2022 a. ei ole makstud.

Töö rasketes tingimustes, firma võtab meetmeid, et säilitada kõrge kvaliteediga teenuste laiendamine kliendibaasi ja hoida väljakujunenud kliendibaasi, et suurendada müüki ja saavutada suur kasum. Suurenev esinemissagedus covid 19 müügi kasvu sest aastaks 2022 reisiteenuste järsult langenud, mis avaldas negatiivset mõju kasumi firma

Vaatamata paljude konkurentide ja mõju ülemaailmne finantskriis, ettevõte areneb ja säilitada oma turusegmendis.

Üldiselt on tulemused kindlalt järgima turismi arengut. On müügi järkjärguline kasv ja turistide poolt pakutavate teenuste firma.

Kuid need tegurid, mis võivad avaldada negatiivset mõju ettevõtte, on konkurentsi suurendamine reisi turule Ida-Virumaal, mis on seotud avatud uusi turismiettevõtete ja mõju finantskriis.

RICHTOURS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.