Rohkema info nägemiseks:

MEHNTACK OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1359; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEHNTACK OÜ kohta arvamuslugu!"

MEHNTACK OÜ hetkeolukord

Juba 1359 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Mehntack, asukohaga Mäetaguse alevik, Alutaguse vald, Ida-Virumaa, alustas oma tegevust 7.

detsembril 2005.a.

Ettevõtte põhitegevusaladeks on majutus hotellis, toitlustamine ja spaateenused, lisaväärtust annavad peoruumide üür, seminaride korraldamine ja massaažiteenuste pakkumine.

OÜ Mehntack tegutseb mitmes hoones, mis kuuluvad Mäetaguse mõisaansamblisse. Ettevõtte bilanssi kuulub hotellimaja, kuid viinaait kuulub Alutaguse vallavalitsusele ja on antud tähtajatult ning tasuta kasutamiseks. Supelmaja kuulus kuni 30.03.23 samuti Alutaguse vallavalitsusele ja oli antud kasutamiseks tasuta.

Alutaguse Vallavalitsuse korralduse 597/22.12.2022 alusel anti Mehntack OÜ-le 30.03.2023 tasuta üle sissemaksena netovarasse jääkmaksumusega kokku summas 1 305 615 eurot maaüksus 1789 m2 ja sellel asuv suplusmaja hoone.

Mõisahotellis on 48 majutuskohta, restoranis kuni 50 kohta. Lisaks sellele on mõisa peahoones (kuulub

Alutaguse vallavalitsusele) 1 majutustuba, mis annab juurde veel 2 kohta ning välja rentimiseks erineva suurusega seminariruumid/peosaalid, mis mahutavad kuni 80 inimest. Mehntack rendib Alutaguse vallavalitsuselt peahoone ruume ning üürib neid klientidele edasi.

Hotellis töötas 2022. aasta lõpu seisuga 26 töötajat (19 töölepinguga ja 7 käsunduslepinguga), kellest 16 elavad Alutaguse vallas, seega on OÜ Mehntack vallas arvestatav tööandja kohalikele elanikele.

Hotelli juhib kolmeliikmeline nõukogu. Nõukogu kinnitab planeeritavad investeeringud ja on jooksvalt kursis ettevõtte majandusnäitajatega. Nõukogu kogunes 2022. aastal 3 korda, lisaks saatis juhatuse liige igakuiselt ülevaate majandustegevusest.

Spaal on oluline sotsiaalne mõju kohalikule elanikkonnale, pakkudes koolidele ja lasteaedadele ujumistundide läbiviimist, kohalikele inimestele ujumisõpet ja ujutades enda juures tänu soojale vee- ja õhutemperatuurile kahte beebikooli.

Kui kahest viimasest Covidi-aastast tuli ettevõte kasumiga läbi, siis 2022. aastal Eestit tabanud energiakriis selleks enam võimalust ei jätnud. Väikse hotelli küljes on suur ja energiamahukas spaa, mille otsekulude katmiseks olemasolevast käibest ei jätkunud. Seega sattus ettevõtte jätkusuutlikkus tõsisesse ohtu, mis vajas senise ärimudeli muudatust. Kuna energiakriis tabas ka eraisikuid, prognoosisime, et väheneb spaades käimine ja väljas söömine, seega oli võtmeülesandeks keskmise toahinna ja täituvusprotsendi hoidmine ja isegi suurendamine- seda sai tagada vaid kitsas eristumine.

Alates 20. oktoobrist jätkaski hotell Eesti 1. täiskasvanute hotellina, kus lastega peredele on eraldatud kolm päeva pühapäevast-teisipäevani, muul ajal on hotelli külalisteks ainult täiskasvanud.

Alutaguse vallavolikogu on eraldanud Mehntack OÜ-le 2022.a. lõpus lisaeelarvega 73000 eurot suurenenud kulude katteks. Seda raha pole me veel enda kontole küsinud ega aastaaruandes kajastanud, sest meil on käibevahendeid senimaani jätkunud. Juhul, kui 2023.a. tekkib likviidsuse kriis, küsime vallalt need eraldatud vahendid sihtfinantseerimisena kulude katteks. Sellest peaks jätkuma

MEHNTACK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.