Rohkema info nägemiseks:

SEINAMEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid sise- ja välisviimistlusteenuseid, hõlmates maalritöid, kipspinna viimistlust, fassaaditöid ning dekoratiiv- ja krohvitöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Seinameister OÜ on professionaalne ettevõte, kes pakub terviklahendusi hoone sise- ja välisviimistlusele. Oleme uhked kuulumise üle Tikkurila PRO klubi liikmete hulka, mis rõhutab meie kõrget kvaliteeti ja professionaalsust. Meie laiaulatuslik teenuste valik hõlmab ruumide siseviimistlus- ja sanitaarremonttöid korterites, trepikodades, eramutes, büroodes, koolides, tootmishallides, ladudes ja paljudes teistes hoonetes.

Meie kogenud meeskond pakub mitmeid teenuseid, sealhulgas maalritöid, dekoratiivtöid, kipspinna ja betoonpinna viimistlemist, Columbia kivi ja Fibopinna tasandust ning viimistlemist, värvimistöid, tapeedi paigaldust, plaatimistöid ja palju muud. Lisaks oleme spetsialiseerunud fassaadide soojustusele, renoveerimisele ja viimistlustöödele. Teostame fassaadide soojustamist vahtpolüstürooli või villaga, viimistleme erinevate värvide ja kattematerjalidega ning krohvi fassaade erinevate tehnikatega, sealhulgas mineraal-, polümeer- ja dekoratiivkrohvidega. Samuti ehitame, soojustame, renoveerime ja viimistleme puitfassaade.

Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele mitte ainult tehnilist täpsust, vaid ka esteetilist naudingut. Seetõttu teeme koostööd oma ala parimate spetsialistidega, tagades tööde kõrge kvaliteedi ja kestvuse. Pakume kindlaid garantiisid ning täidame alati kokkulepitud tähtajad.

Oleme siin, et muuta teie unistuste kodu või ärihoone reaalsuseks. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele.

Seinameister OÜ - Teie usaldusväärne partner viimistlustööde maailmas.

KONTAKT

SEINAMEISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli U.

Suurepärane töökvaliteet ja tähtaegade järgimine. Olen väga rahul tulemusega.

- Martin V.

Väga professionaalne teenindus, meeskond oli viisakas ja abivalmis.

- Laura P.

Kõrgekvaliteedilised viimistlustööd ja suurepärane suhtlus klientidega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kunst kipspinna viimistluses: Loo unikaalne sisekujundus Seinameister OÜ-ga

Kodu või äriruumi kujundamine on enamat kui lihtsalt seinte värvimine või mööbli paigutamine – see on võimalus luua unikaalne ja isikupärane keskkond, mis peegeldab teie stiili ja individuaalsust. Üks võimalus selle saavutamiseks on kipspinna viimistlus, kunst, mis avab ukse lõpmatutele sisekujundusvõimalustele. Seinameister OÜ kogenud meeskond omab sügavat arusaamist selle kunsti keerukusest ja loovusest ning on valmis aitama teil luua ainulaadseid ja elegantseid sisekujunduselemente, mis rõhutavad teie ruumi iseloomu. Kipspinna tehnika avab uksed mitmekülgsetele disainidele, tekstuuridele

Dropdown

kõik artiklid

Mida fassaadi uuendamise puhul silmas pidada?

Hoone fassaad on nagu esimene pilk inimese silmis – see loob esmamulje ja määrab hoone iseloomu. Vanadele hoonetele uue elu andmine või kodu väljanägemise märki
ssb.ee
Hoone fassaad on nagu esimene pilk inimese silmis – see loob esmamulje ja määrab hoone iseloomu. Vanadele hoonetele uue elu andmine või kodu väljanägemise märkimisväärselt muutmine ei ole pelgalt esteetiline küsimus; see on investeering, mis lisab väärtust ja ilu teie kodule või äriruumile. Seinameister OÜ on siin, et viia teid fassaadide maailma, kus ilu kohtub funktsionaalsusega ning kus vanadest hoonetest saavad kaasaegsed kunstiteosed. Fassaadi soojustamine on mitmekülgne investeering, mis mitte ainult ei muuda hoone energiatõhusamaks, vaid vähendab ka kütte- ja jahutuskulusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.