Rohkema info nägemiseks:

SAKRET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2844; jälgijaid - 98. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SAKRET OÜ kohta arvamuslugu!"

SAKRET OÜ hetkeolukord

Juba 2844 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 98 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Sakret OÜ on enam kui 15-aastase ehitussektori kogemusega Eesti juhtivaid ehitusmaterjalide tootjaid, mis on spetsialiseerunud kuiv- ja kasutusvalmis ehitussegude tootmisele. Sakret OÜ on välja töötanud ja omab enam kui 150 originaalset kõrge lisandväärtusega tooteretsepti, tagades kogu ehitusmaterjalide valiku alates betoonist, müürimörtidest, krohvidest kuni keerukate süsteemideni, näiteks soojusisolatsioon, plaatimine ja isetasanduvad segud. Kõik Sakreti tooted ja tootesüsteemid vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, omavad CE-märgistust ning on sertifitseeritud pädevates asutustes.

Pidevalt töötame uute toodete väljatöötamisega. Sakreti professionaalne meeskond on kogunud asjatundja väärilisi kogemusi, pälvinud erinevaid auhindu Balti riikides uuenduslike materjalide tootmise ja ekspordi arendamise eest.

Sakret on ehitussektori arvamusliider, olles aktiivne liige Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidus, Eesti

Kaubandus-Tööstuskojas, teeb tihedat koostööd piirkonna peamiste õppeasutustega, töötab välja õppematerjale õpilastele ja ehitajatele, sertifitseerimisprogramme ehitajatele ja arhitektidele.

Alates 2013. aasta lõpust on Sakret OÜ ainuomanikuks Läti ettevõtte Sakret Holdings AS. Samasse kontserni kuuluvad järgmised ettevõtted: Sakret SIA, Sakret LT UAB ja Sakret Plus SIA. Sakret tegutseb 3 Balti riigis 3 kuivsegude ja 1 vedelsegude tehasega, omab 4 laborit toodete testimiseks ja uute toodete arendamiseks.

Turundus

Statistikaameti andmetel oli Eesti ehitusettevõtete toodangu väärtus kokku 1,2 miljardit eurot. Hoonete ehitamine moodustas 760 miljonit eurot ja tsiviilehitus 429 miljonit eurot. Võrreldes 2021. aasta III kvartaliga vähenes hoonete ehituse maht 9% ja tsiviilehitustööde maht (teed, sillad, sadamarajatised, torustikud, side- ja elektriliinid, spordiväljakud jne) kasvas 9%. Kodumaist ehitusturgu mõjutas eelkõige hoonete ehitusmahu vähenemine. Hoonete remondi- ja rekonstrueerimistöid oli vähem. Uushoonete ehituse maht jäi eelmise aasta tasemele. Tsiviilehituse mahu suurenemine tulenes peamiselt remondi- ja rekonstrueerimistöödest, kuna uue tsiviilehituse maht vähenes. Ehitusregistri andmetel valmis 2022.

aasta III kvartalis 1632 eluruumi, mis on 6% vähem kui 2021. aasta III kvartalis. Üle kolmandiku valminud eluruumidest asus Tallinna lähiümbruse valdades, järgnesid Tallinn ja Tartu linn. Nõudlus uute eluruumide järele on vähenenud. Ehitusluba anti 1521 eluruumi ehitamiseks, mis on 40% vähem kui 2021. aasta III kvartalis. Valmis mitteeluhooneid oli 236, kasuliku pinnaga 347 400 ruutmeetrit – need olid peamiselt uued äripinnad, õppe- ja laoruumid. Aasta-aastalt kasvas nii kasulik pind kui ka valminud mitteeluhoonete maht.

Arvatakse, et 2023. aasta tuleb enam-vähem sama, mis eelmisel aastal. Üldmajandus nõrgeneb märgatavalt, kui Venemaa Ukraina-vastase agressioonisõja mõju laiapõhjalisemaks muutub. SKP reaalkasv aeglustub prognooside kohaselt 2023. aastal 0,5% protsendini, kuna sisenõudlus on nõrgenenud ja väliskeskkond on halvenenud, hoolimata eelarvepoliitika toetusest. Siiski on suur toetus majade soojustamisele, mis on energiakulude ja CO2 jalajälje vähendamiseks ülioluline.

Tulud, kulud ja kasum/kahjum 2022. aastal moodustas OÜ Sakret müügitulu 8 831 tuhat eurot. Müügitulust moodustas Mäo tehases toodetud toodangu müük 75% ning ostetud kaupade - sanitaarseadmete ja ehitusmaterjalide müük 25%.

OÜ Sakret müügitulust moodustas 94% müük Eestis ja 6% eksport.

OÜ Sakret lõpetas 2022. majandusaasta 321 tuhande eurose kasumiga. Ärikulud olid 8 451 tuhat eurot, millest müüdud toodangu kulud moodustasid 77% ehk 5 296 tuhat eurot. Turustuskulud moodustasid 81% ehk 6 886 tuhat eurot ja üldhalduskulud 12% ehk 1 013 tuhat eurot. Vaatamata asjaolule, et

SAKRET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.