Rohkema info nägemiseks:

ALMI CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2306; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta ALMI CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ALMI CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 2306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

ALMI CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Almi Capital OÜ loodi 05.12.2005. (cid:127) Almi Capital OÜ on emaettevõte kinnisvarainvesteeringuid omavatele tütarettevõtetele. (cid:127) Almi Capital OÜ loodi 2005 aastal. (cid:127) Aruandeaastal teenis Almi Capital müügitulu omakinnisvara üürileandmisest ja kinnisvara investeeringute müügist. (cid:127) Kontserni majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril. (cid:127) Almi Capital OÜ osanikuks on alates 13.10.2015: (cid:127) Private Grupp OÜ 100% . (cid:127) Kontserni investeerimistegevust finantseeritakse osaliselt omaniku poolt ja osaliselt laenukapitaliga. (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

ALMI CAPITAL OÜ: Mis nägu on Märt Vooglaiu juhitavad ettevõtted?

Tuntud suurettevõtja ja kinnisvaraärimees Märt Vooglaid tähistas Tallinnas Kultuurikatlas oma 50. juubelit, vahendab Kroonika . Seepärast vaatame, kuidas on
ssb.ee
Tuntud suurettevõtja ja kinnisvaraärimees Märt Vooglaid tähistas Tallinnas Kultuurikatlas oma 50. juubelit, vahendab Kroonika . Seepärast vaatame, kuidas on tema juhitavatel ettevõtetel seni läinud ? Märt Vooglaid alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 27-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 21 ettevõtet, millest täna on 2 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega. Märt Vooglaid on tegutsenud või tegutseb valdkondades: Hotellid Spordi alaliitude, spordiliitude ja spordiühenduste tegevus Ärinõustamine jm

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.