Rohkema info nägemiseks:

HAMBURG JA PARTNERID OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1754; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HAMBURG JA PARTNERID kohta arvamuslugu!"

HAMBURG JA PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 1754 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hamburg ja Partnerid tegeleb kommunikatsioonijuhtimise täisteenuse osutamisega ning on üks Eesti kommunikatsiooni- ja suhtekorraldusturu liidritest. Vaatamata viimaste aastate kriisidest mõjutatud muutlikule majanduskeskkonnale on OÜ Hamburg ja Partnerid käive püsinud üle 1,5 miljoni euro. 2023. aastal on ettevõtte eesmärk tegevuse jätkamine senise strateegia alusel - hoida olemasolevaid kliente ning laiendada portfelli, toetada ja kasvatada meeskonda ning arendada oma teenuseid.

Hannes Hamburg

Juhatuse liige

Kristi Jõesaar

Juhatuse liige

HAMBURG JA PARTNERID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.