Rohkema info nägemiseks:

AMENDERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kaevude ehituse valdkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, alustades rakkekaevude loomisest kuni kanalisatsioonitrasside paigaldamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Amendero OÜ on alates 2006. aasta sügisest olnud kaevandusvaldkonnas tuntud kui usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ja professionaalseid teenuseid. Meie ettevõtte kollektiiv koosneb kõrgelt koolitatud spetsialistidest, kes on varustatud tipptasemel tehnikaga, et tagada parimad tulemused igale kliendile.

Alustasime oma teekonda, püüdes täiustada kaevude ehitamise protsessi. Meie meeskond on spetsialiseerunud eritehnikaga töötamisele, muutes kaevude valmistamise senisest kiiremaks, tõhusamaks ja vähem aeganõudvaks. Olgu tegemist rakkekaevude, salvkaevude, šahtkaevude või pumbakaevudega - meie kogemused ja teadmised võimaldavad meil pakkuda parimaid lahendusi.

Amendero OÜ tegeleb mitmete teenustega, sealhulgas:

  • Rakkekaevude valmistamine: Kasutades kaasaegseid masinaid, tagame kiire ja tõhusa rakkekaevude loomise.

  • Kaevu asukoha määramine: Meie eksperdid aitavad teil leida optimaalse asukoha kaevule, tagades selle tõhusa toimimise.

  • Kanalisatsioonikaevude ehitamine ja septikute paigaldamine: Pakume kvaliteetseid lahendusi kanalisatsioonikaevude rajamiseks ja septikute paigaldamiseks vastavalt teie vajadustele.

  • Kuivenduskaevude rajamine: Tagame, et teie kinnistul oleks tõhus drenaažisüsteem.

  • Masti-, posti-, vundamendiavade puurimine: Kasutades täpset tehnikat, puurime vajalikud avad vastavalt teie ehitusvajadustele.

  • Veetrassi rajamine: Aitame teil rajada veetrassi, tagades selle tõrgeteta toimimise.

  • Pumba ja hüdrofori paigaldus: Pakume professionaalset paigaldusteenust pumpade ja hüdroforide jaoks.

  • Betoonelementide müük: Meie valikus on kvaliteetsed betoonelemendid, mis sobivad erinevate ehitusprojektide jaoks.

  • Kaevude puhastamine ja remont: Teostame kaevude põhjalikku puhastamist ja vajadusel teeme remonditöid.

Kui otsid usaldusväärset partnerit kaevandustöödeks, võta ühendust Amendero OÜ-ga. Oleme valmis pakkuma parimaid lahendusi vastavalt sinu vajadustele ja tagama, et iga projekt saaks tehtud professionaalselt ja tähtaegselt. Avasta koos meiega kaevude maailm, kus traditsiooniline kvaliteet kohtub kaasaegsete lahendustega.

UURI LISAKS

AMENDERO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Suurepärane teenus, kiire ja professionaalne!

- Jaan

Soovitan kindlasti Amendero teenuseid.

- Peeter

Meeskond tegi suurepärast tööd kaevu rajamisel.

Üldinfo - Amendero

Paljusid maapiirkondi ja suvilarajoone aga ka linnalähipiirkondi ei varustata joogiveega ühtse veetrassi kaudu, vaid kasutusel on   veekaev ehk šahtkaev, salvkaev, pumbakaev ( madal puurkaev ) või sügav   puurkaev . Salv- ja pumbakaeve esineb kõikjal üle Eesti, kus pinnakatte setete veeandvus on piisav nende rajamiseks. Need kaevud pärinevad põhiliselt eelmise sajandi algus- ja keskperioodist.  Kaev   läbimõõdult on tavaliselt kuni 1 meeter, sügavus valdavalt 5 kuni 10 m ja need kaevud ammutavad maapinnaselähedast põhjavett (kvaternaari veekompleks). (Lõuna-Eestis kohtab ka 20-meetriseid

Paljusid maapiirkondi ja suvilarajoone aga ka linnalähipiirkondi ei varustata joogiveega ühtse veetrassi kaudu, vaid kasutusel on veekaev ehk šahtkaev, salvkaev, pumbakaev (madal puurkaev ) või sügav puurkaev.

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku veehalduse tulevik

Vesi on meie planeedi eluallikas, kuid selle kättesaadavus on üha suurema surve all rahvastiku kasvu, industrialiseerimise ja kliimamuutuste tõttu. Praegune vee
ssb.ee
Vesi on meie planeedi eluallikas, kuid selle kättesaadavus on üha suurema surve all rahvastiku kasvu, industrialiseerimise ja kliimamuutuste tõttu. Praegune veeressursside seisund esitab keerulise väljakutse, paljudes piirkondades on puudus, reostus ja ebapiisav infrastruktuur. Jätkusuutlik veehaldus on veeressursside haldamise praktika, mis rahuldab praeguseid vajadusi, kompromiteerimata tulevaste põlvkondade võimet oma vajadusi rahuldada. See hõlmab ökosüsteemide kaitset, puhta vee pakkumist ja jätkusuutlikku reovee töötlemist ja taaskasutamist. Uued tehnoloogiad veehalduses

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.