Rohkema info nägemiseks:

REBASEONU.EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1655; jälgijaid - 11. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta REBASEONU.EE OÜ kohta arvamuslugu!"

REBASEONU.EE OÜ hetkeolukord

Juba 1655 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rebaseonu.ee OÜ loodi 2006 a jaanuaris. Esialgselt oli põhitegevusalaks graafiline kujundus ja trükiste ettevalmistus. 2007 a lõpupoole lisandus tegevusaladesse haljastus ja aiakujundus, millest 2008 a jooksul kujunes välja põhitegevusala. Lisaks alustati 2007-2008 a meelelahutusteenuste pakkumist kaatrimatkade, veespordipäevade ja suvepäevade korraldamise näol. 2009 a lõpus alustati Eestimaise lisaainetevaba suitsuliha valmistamist ning loobusime haljastuse ja aiakujundusteenuste pakkumisest põhitegevusalana.

Rebaseonu.ee OÜ-s töötas aasta jooksul 1-2 inimest, enamus tööst tehti ära ettevõtte juhataja või tema lähedaste poolt.

2020a. eesmärgiks oli olemasoleva säilitamine ning tööga jätkamine. Aasta käivet mõjutas suuresti COVID-kriis ning sellega kaasnenud piirangud. Käivitatud sai e-pood mis aitas kriisis ellu jääda. Üldiselt võib aastat lugeda edukaks.

2021a eesmärkideks oli olemasoleva säilitamine ning tööga jätkamine. Põhirõhk läheb uute toodete loomisele, turundusele ja uute koostööpartnerite leidmisele. Aasta käivet mõjutas eelnenud COVID kriis. Üldiselt võib aastat lugeda edukaks.

2022a eesmärk oli säilitada olemasolev käibemaht ja kasvatada seda. Põhirõhk läks uute koostööpartnerite leidmisele, turundusele ja uutele toodetele. Olenemata endiselt kestvatest COVID kriisi mõjutustest, majanduslangusest ja teistest asjaoludest suutsime käivet kasvatada. Aastat võib lugeda edukaks.

2023 a eesmärk on juurutada TELEMA kasutamine äritegevuse lihtsustamiseks koostööpartneritega, kasvada ja leida uusi koostööpartnereid.

REBASEONU.EE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.