Rohkema info nägemiseks:

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui vajate professionaalset kolimisteenust, mis hõlmab kõike alates pakkimisest kuni mööbli monteerimise ja paigalduseni, siis ADDUCO OÜ on teie usaldusväärne partner. Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetset kolimiskogemust nii era- kui äriklientidele Tallinnas, Tartus ja kogu Eestis.

Meie meeskond tagab, et teie kolimine Tallinna piirkonnas kulgeks sujuvalt ja hõlpsalt. Oleme kohal, et aidata teil alustada uut eluetappi.

Tartu äriklientidele suunatud teenus pakub tõhusaid kolimislahendusi, mis hõlmavad kõike vajalikku, et teie ettevõte saaks kiiresti uues kohas tegutsemist alustada.

Üle-eestiline teenus võimaldab meil jõuda teie juurde kuhu iganes Eestis, pakkudes kõrgetasemelist kolimisteenust ja vajadusel ka ladustamisvõimalusi.

Kasutame kvaliteetseid pakke- ja kaitsematerjale, et tagada teie vara turvaline transportimine ja saabumine uude kohta.

Raskemate või kohmakamate esemete ohutu käsitlemine on meie professionaalse meeskonna pädevuses, aidates teil vältida kahjustusi või probleeme.

Veohindamine ja transpordivõimalused, mis pakuvad teie vara turvalist liigutamist ühest kohast teise.

Vajadusel pakume ajutist hoiuruumi, et hoida teie vara turvaliselt, kuni kolimine on lõpule viidud.

Meie eksperdid monteerivad ja paigaldavad teie mööbli täpselt ja hoolikalt, tagades, et teie uus kodu või kontor näeks välja täiuslik.

ADDUCO OÜ on teie usaldusväärne partner igas kolimissituatsioonis. Meie eesmärk on muuta kolimine teile võimalikult lihtsaks ja mugavaks, et saaksite keskenduda uuele algusele.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

kontakt

ADDUCO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

ADDUCO tegi meie kolimise lihtsaks ja kiireks! Suurepärane teenus!

- Liina L.

Usaldusväärsed ja abivalmid. Jäin väga rahule!

- Kaspar P.

Kiire, professionaalne ja hoolikas teenindus. Soovitan!

ADDUCO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Adduco on ettevõte, mille põhitegevus on kolimisteenuste ja rahvusvaheliste kolimisteenuste osutamine. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, olgu selleks siis kodu- või kontorikolimine, rahvusvaheline kolimine või mõni muu kolimisega seotud teenus.2022. aastal oli OÜ Adduco käive märkimisväärne, mis moodustus peamiselt Eesti turul osutatud Eesti siseste ja rahvusvaheliste kolimisteenuste osutamisest. See näitab, et ettevõte on suutnud end positsioneerida kui usaldusväärset ja kvaliteetset teenusepakkujat nii kodumaal kui ka rahvusvahelisel

Dropdown

kõik artiklid

Kas valida plastikkastid või pappkastid kolimiseks? Adduco OÜ annab nõu!

Kas pappkastid osta või plastikkastid rentida? See on üks suur dilemma, millega kolijad peavad silmitsi seisma. Kolimine võib olla juba niigi stressirohke, m
ssb.ee
Kas pappkastid osta või plastikkastid rentida? See on üks suur dilemma, millega kolijad peavad silmitsi seisma. Kolimine võib olla juba niigi stressirohke, mistõttu on oluline teha enda jaoks õige otsus kolimiskastide osas. Adduco OÜ pakub mõlemat varianti - nii plastikkaste rentimist kui ka papist kolimiskastide müüki. Selles artiklis annamegi nõu, kuidas otsustada, millised kastid sobivad sulle kõige paremini. Kui kolimiseks on tarvis vaid ajutist lahendust, on plastikkastid kindlasti parem valik. Plastikkastide rentimine on tavaliselt odavam kui pappkastide soetamine ning nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.