Rohkema info nägemiseks:

BETOONISEPAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pühendunud meeskond on spetsialiseerunud kvaliteetsete ehituslahenduste pakkumisele, olgu tegemist suurte infrastruktuuriprojektide või väiksemate ehitustöödega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kes teostaks Sinu ehitusprojekti täpselt nii, nagu oled alati unistanud? BETOONISEPAD OÜ on siin, et muuta Sinu visioonid reaalsuseks. Meie pikaajaline kogemus ja mitmekesine tegevusala hõlmab betoonitöid, teede ehitust, üldehitust, haljastust, lumekoristust, ning drenaaži- ja kanalisatsioonitöid. Pakume ka minilaaduri renditeenust, et tagada sujuv ja tõhus tööprotsess igas projektis.

Meie betoonitööd, teedeehitus ja üldehitus on tipptasemel. Pakume kvaliteeti, mis on vastupidav ja kestab aastaid. Kiirus ei tähenda kvaliteedi kaotamist. Meie meeldiv ja kiire teenindus tagab sujuva tööprotsessi ja suurepärase lõpptulemuse.

Meie kogenud meeskond on ühtne jõud, mis tagab projekti sujuva kulgemise. Oskusteave ja kogemused tagavad, et iga töö saab tehtud professionaalselt ja täpselt. Iga projekt on meie jaoks ainulaadne. Pakume personaalset lähenemist ja individuaalset teostust, mis vastab Sinu vajadustele ja ootustele.

Oleme pühendunud mitte ainult kvaliteedile, vaid ka silmapaistvatele tulemustele. Meie eesmärk on ületada ootusi iga projektiga. Meie töödele kehtib kaheaastane garantii, mis annab Sulle kindluse ja rahu meelt.

Kui otsid usaldusväärset ja professionaalset partnerit oma ehitusprojekti jaoks, siis võta meiega ühendust juba täna. Oleme valmis pakkuma parimat lahendust, mis vastab täpselt Sinu vajadustele. BETOONISEPAD OÜ - Sinu usaldusväärne partner ehitustöödes!

Võtke meiega ühendust juba täna!
KONTAKT

BETOONISEPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Teed on tipp-topp korras, tänu BETOONISEPAD OÜ-le!

- Malle T.

Suurepärane betoonpõrand! Kiire ja professionaalne teenus.

- Evelin P.

Asfaltiaukude parandus oli kiire ja tõhus. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BETOONISEPAD OÜ tegevusaruanne 2022

Betoonisepad OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete üldehitusteenuste pakkumisele, eriti välitöödele. Ettevõte asutati 2006. aasta kevadel, mis tähendab, et neil on üle 15 aasta kogemusi ehitussektoris. Selle aja jooksul on nad suutnud luua tugeva maine, mis põhineb kvaliteedil, usaldusväärsusel ja pühendumusel oma klientidele. Betoonisepad OÜ tegevus on hooajaline, mis tähendab, et nende tööliste arv ja kasum võivad varieeruda sõltuvalt aastaajast ja Eesti turu nõudlusest. See on üsna tavaline ehitussektoris, kus teatud projektid võivad olla sobivamad teatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagavad drenaaži- ja kanalisatsioonitööd sinu kodu turvalisuse?

Kas oled kunagi mõelnud sellele, kuidas tagada oma kodu kuivus ja turvalisus ka kõige äärmuslikemates ilmastikuoludes? Just siin tulevad mängu drenaaži- ja kana
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud sellele, kuidas tagada oma kodu kuivus ja turvalisus ka kõige äärmuslikemates ilmastikuoludes? Just siin tulevad mängu drenaaži- ja kanalisatsioonisüsteemid - sinu kodu varjatud kangelased, mis hoiavad ära veekahjustused ja üleujutused. Viimaste vihmahoogudega on ilmnenud, kui olulised on korralikult toimivad drenaaži- ja kanalisatsioonisüsteemid ning kuidas need suudavad kodu turvalisust märkimisväärselt suurendada. Drenaažisüsteemide põhiülesanne on suunata vihmavesi ja muud sademed kontrollitud viisil eemale kodust. Kui drenaažisüsteemid on korralikult paigaldatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.