Rohkema info nägemiseks:

EHITUSKONSULT GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2381; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSKONSULT GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

EHITUSKONSULT GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Stabiliseerida ettevõtte käivet ja pakkuda tööd kõikidele töötajatele aitas osalemine tööprojektis väljaspool Eestit.

2022. aastal tõstsime töötajate töötasusid.

Kasumi vähenemise taga on investeering planeeritud uuteks töödeks vajalikesse seadmetesse ja väljaminekut seoses uutesse ruumidesse kolimisega.

2022.aastal jätkub töötajate kvalifikatsioonide tõstmine tänu osalemisele erinevatel veebipõhistel õppekursustel ja seminaridel. Ametialaste teadmiste tõstmine ja kaasaegsete nõuetega kursis püsimine on meie alal tegutseva ettevõtte jaoks pidev ning aastaringne investeering.

Viimase viie finantsaasta tulemuste alusel on OÜ Ehituskonsult Grupp saanud hinnangu „Edukas

Eesti Ettevõte”.

Kolme viimase aasta tulemuste alusel on meie firma kiiresti kasvavate ettevõtete edetabelis Eesti

Gaselli TOP.

2023. aastal on juba traditsiooniks kujunenult plaanis läbi viia nii uutele kui püsiklientidele infopäevi, eelistusega Ida-Virumaal. Ka edaspidi on plaanis investeerida rahalisi vahendeid selleks, et reklaamida ja tutvustada ettevõtte teenuseid ja nende osutamise võimalusi.

2023. aastal on plaanis tõsta töötajate töötasu ning spetsialistide kvalifikatsiooni erinevatest meie valdkonda puudutavatest ning tööd parendatavatest veebikursustest ja seminaridest osavõtmise teel.

2023. aastal on plaanis osaleda uutes rahvusvahelistes projektides.

EHITUSKONSULT GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.