Rohkema info nägemiseks:

AQVA HOTELS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9303; jälgijaid - 206. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AQVA HOTELS OÜ kohta arvamuslugu!"

AQVA HOTELS OÜ hetkeolukord

Juba 9303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 206 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aqva Hotels registreeriti 2006. aastal. Ettevõte pakub majutusteenust koos konverentside, seminaride ja vastuvõttude korraldamise ning heaoluspaa- ja ujumisteenusega

Rakvere linnas.

Ettevõttel on hotellikompleks 120 hotellitoaga koos vee- ja saunakeskusega ning heaoluteenuse keskus. Seminaride korraldamiseks on Aqva Hotels OÜ-s kokku neli erineva suurusega ruumi, neist suurim mahutab korraga kuni 200 inimest.

2022. aastal algul mõjutasid ettevõtte tegevust ja tulemusi endiselt COVID-19 pandeemiaga seotud piirangud. Kolmandat aastat järjest seisame silmitsi katsumustega, mida pole ettevõte oma ajaloo jooksul näinud. Vaatamata piirangutele oli enne 24.veebruari 2022. aastat eesoleva aasta ootused kõrged seoses piiride avanemisega ja oli näha vähest välisturistide tagasipöördumist hotellidesse. Venemaa sõjalise sissetungiga Ukrainasse tõusis sõjalise ohu risk Euroopale. Aqva Hotels OÜ-l puuduvad otsesed seosed sõjapiirkonnaga aga sõjategevuse tõttu on olnud toodete tarneraskusi ning hoidnud üleval energiahindu, kus elektri- ja gaasihinna kasv on loonud teiste kulude osas inflatsioonisurve. Süvenev töötajate nappus sunnib tõstma tööjõukulusid, mis annab lisatõuke elukalliduse kasvule. Selline spiraal pärsib konkurentsivõimet ja võimet luua lisatöökohti. Ukraina sõjapõgenike saabumine on mõningal määral leevendanud teravat tööjõupuudust.

Aruandeaasta heitlikes majandusoludes on müügitulu 2022. aastal jõudnud pandeemia eelsesse aega, suurenedes 48 protsenti võrreldes eelneva perioodiga, kuid võrreldes 2021.

aasta andmeid pandeemiaeelse perioodiga on 2021. aasta langus 25 protsendi ulatuses.

Ärikasumimäär 2022. aastal 16,4 protsenti vähenedes 4 protsendipunkti (20,8 protsenti 2021). Ärikasumiks kujunes 1 211 276 eurot kasvades 16 protsenti võrreldes 2021. aastaga.

Energiakulude kasv oli peamiseks põhjuseks ärikasumimäära vähenemisele. Ettevõte jätkab energiakulude tõhustamist ja optimeerimist. Aruandeaastal ehitati energiasäästumeetmete rakendamiseks basseinivee soojustagastuse süsteem, soojuspumbad kasutavad basseinide filtripesu eelsoojendatud pesuvett, enne sadeveesüsteemi suunamist, basseinivee soojendamiseks. Lisaks kütame mitmete soojuspumbasüsteemidega, mis kasutavad sadevett

AQVA HOTELS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.