Rohkema info nägemiseks:

DELOOP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 467; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DELOOP OÜ kohta arvamuslugu!"

DELOOP OÜ hetkeolukord

Juba 467 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Deloop OÜ asutati 2006 aastal.

Deloop OÜ eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset ja operatiivset eri liiki reklaamide valmistamise ja paigalduse teenust. Tellimused sõltuvad vähesel määral hooajast. Juuli-august ning jaanuar veebruar tellimused vähenevad, seoses puhkustega ja ilmaga. Kuna suure osa käibest moodustab paigalduse alltöövõtt, ei ole ettevõte koormatud kallite masinatega seotud laenu- ja hoolduskulude ning riskidega. Vajaliku trüki jm.

tooted hangitakse partertehingu korras kaup-teenuse vastu. Ideeks on koolitada uusi inimesi, leevendades sellega üldist tööjõu puudust antud valdkonnas. Kuna trükimasinaid jagub turul küllaga, kuid miski ei suuda asendada nt. kleebisreklaami paigalduses transpordile väga tarvilikku ja keerulist käsitööoskust. Lisaks kulub vähem energiat müügi, kujundus jm. töödele-kvaliteetne teostus ja vastutus müüb ise.

2022 a. Deloop OÜ müügitulu 92 720 eurot, millest 100% moodustas teenuste müük Eestisse.

Juhatuse liige tasu ei saa.

Keskmine töötajate arv moodustas 1 inimene. Töötaja brutotöötasu oli 7 078 eurot

DELOOP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.