Rohkema info nägemiseks:

BIOATLAS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1612; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BIOATLAS OÜ kohta arvamuslugu!"

BIOATLAS OÜ hetkeolukord

Juba 1612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bioatlas OÜ on 2006. aastal asutatud ettevõte, mis kuulub 100%-liselt Eestis registreeritud juriidilistele isikutele. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on biotehnoloogiliste toodete tootearendus, tootmine, müük ja konsultatsioonid sellel alal. Ettevõtte müügitegevus on asutamisest alates olnud peamiselt suunatud välisturgudele, kuid alates 2008. aastast tegeleme ka Eesti klientide teenindamisega.

2022. majandusaasta oli ettevõttele edukas. Ettevõtte müügikäive kasvas ca 24% (käive 2021. aastal ca 452 tuhat eurot ja 2022. aastal 562 tuhat eurot). Ekspordi osa käibest püsis kõrgel tasemel ning moodustas ca 70% kogu müügist. Aasta kasumiks kujunes 7 147 eurot (2021.

aastal oli kasum 13 863 eurot). Kasumi vähenemine oli tingitud aktiivsest arendustegevusest uute toodete turule toomisel ning uute arendusprojektide ettevalmistamisest. Arendusprojektide tulemusena suurendame tooteportfelli ning näeme ka arvestatavat käibe- ja kasumi kasvu lähiaastatel.

2022. aastal arvestati juhatuse liikmetele töötasu kokku summas 32 080 eurot. Aruandeperioodi jooksul töötas ettevõttes 5 täis- ja 2 osalise töökoormusega töötajat, kelle tööjõukulud olid kokku 190 346 eurot.

Peamised arengud: a) Globaalse pandeemia mõjude jätkuv leevenemine lubas avada paljude klientide laborid ning nägime nõudluse stabiliseerumist pikaajaliste klientide osas. Bioatlas suutis tootmise ning klientide teenindamise hoida käigus kogu aasta jooksul.

b) Jätkasime mitmete väiksemate tootearendusprojektidega ning lõpetasime suurema arendusprojekti ettevalmistused. Suurema arendusiprojekti käivitasime 2022. aasta veebruaris, projekt kestab kuni 2023. aasta agusti lõpuni. Aruande esitamise hetkeks on projekti kaks raporteerimisperioodi edukalt möödunud ning esimesed reaalsed tulemused juba saavutatud.

c) Oleme jätkuvalt panustanud intellektuaalomandi kaitsesse ning jätkame patendi taotlemise protsessiga, mis kestab eeldatavalt veel ca 1-2 aastat.

Tallinnas, 02. mail 2023

Taavi Einaste

Juhatuse liige

BIOATLAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.